ET+5. napon normális ez?
Szerdán volt blasztocita transzferem, három 5napos embriót kaptam vissza. Eddig csak néha húzódott enyhén a hasam, kicsit szurkált a petefészkem.... most viszont "mindjárt megjön" érzésem van, nem túl erősen, de azért görcsölget. Ez normális, vagy valami baj lehet? Aggódok... Pénteken lesz a hcg-vérvétel.
Köszi!
Amikor sikerült, kétszer volt olyan menstruációs görcsöm, hogy le kellett ülnöm, és azt hittem, ennyi, ez sem sikerült. Semmi más tünetem nem volt egyébként.
úgyhogy ennyi még nem jelent rosszat. :) drukkolok!
Köszönöm a válaszokat, azóta már múlóban vannak a görcsök de eléggé megijedtem. Feszít a hasam, kényelmetlen a nadrágom és óriási melleim lettek, de gondolom ez a progeszteron-pótlástól...
Nem akartam tesztelni, utálom a teszteket, de talán összegyűjtöm a bátorságom és ellövök egyet holnap-holnapután.
Köszi!
Köszi! :))
Kicsit elszúrtam, mert hajnal 3-kor kimentem pisilni, a teszt meg 6-kor készült, de azért szerintem látszik így is rendesen :)
Persze majd az lesz a biztos amit holnap a doki mond a vérvételen, hogy mennyi a beta-hCG, de ez már bíztató nekem is :)
Köszi az érdeklődést :)
ET+9. napon a bhCG vérvétel eredménye 556 lett, úgyhogy ikrekhez gratuláltak :)) Csak még azt nem tudjuk hogy ketten vagy hárman vannak odabent... :) 26-án derül ki, addig is izgulunk hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!