ET+5. napon normális ez?

Figyelt kérdés

Szerdán volt blasztocita transzferem, három 5napos embriót kaptam vissza. Eddig csak néha húzódott enyhén a hasam, kicsit szurkált a petefészkem.... most viszont "mindjárt megjön" érzésem van, nem túl erősen, de azért görcsölget. Ez normális, vagy valami baj lehet? Aggódok... Pénteken lesz a hcg-vérvétel.

Köszi!

2014. márc. 10. 10:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Amikor sikerült, kétszer volt olyan menstruációs görcsöm, hogy le kellett ülnöm, és azt hittem, ennyi, ez sem sikerült. Semmi más tünetem nem volt egyébként.

úgyhogy ennyi még nem jelent rosszat. :) drukkolok!

2014. márc. 10. 10:45
 2/11 anonim ***** válasza:
ezek normális tünetek de már tezstelhetsz én tuti nem birnám megvárni a vérvétlet, alegroszabb a bizonytalanság. Egyik barátnöm egy 6 napos fagyibabát kapott viszsza és ET+4. napon már erösen pozitív volt a teszt. Egy érzékeny tezst már neked is kimutatná, ha meg többen is megfogadtakk akkor végképp ert akkor a HCG szint is jóval magsabb. Drukkolok hogy sikerüljön:)
2014. márc. 10. 11:17
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, azóta már múlóban vannak a görcsök de eléggé megijedtem. Feszít a hasam, kényelmetlen a nadrágom és óriási melleim lettek, de gondolom ez a progeszteron-pótlástól...

Nem akartam tesztelni, utálom a teszteket, de talán összegyűjtöm a bátorságom és ellövök egyet holnap-holnapután.

Köszi!

2014. márc. 10. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok a pozi teszthez!:)
2014. márc. 10. 13:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok, ET+8. napi tesztem:

[link]

Köszi a drukkokat!

2014. márc. 13. 07:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Azta!!!!!! Gratulálok!!! Nem kètséges, babát vársz!! :)))) számolj be mindenről!:)
2014. márc. 13. 07:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi! :))

Kicsit elszúrtam, mert hajnal 3-kor kimentem pisilni, a teszt meg 6-kor készült, de azért szerintem látszik így is rendesen :)

Persze majd az lesz a biztos amit holnap a doki mond a vérvételen, hogy mennyi a beta-hCG, de ez már bíztató nekem is :)

2014. márc. 13. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon jó hír :)))
2014. márc. 13. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Mizujs azóta?
2014. márc. 18. 14:06
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést :)

ET+9. napon a bhCG vérvétel eredménye 556 lett, úgyhogy ikrekhez gratuláltak :)) Csak még azt nem tudjuk hogy ketten vagy hárman vannak odabent... :) 26-án derül ki, addig is izgulunk hogy minden rendben legyen.

2014. márc. 18. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!