Ha alacsony a progeszteron szintem az azt jelenti, hogy peteérésem sincs?

Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 20:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire alacsony?
2014. márc. 4. 20:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta a dokim, hogy nem vészes, a határérték alatt kicsivel. Menzesz előtt két három nap barnázok, ezért vizsgálta meg.
2014. márc. 4. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha csak kicsivel a határérték alatt van, akkor van ovulációd.
2014. márc. 4. 20:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Meg E vitamint is szedek, úgy tudom az segíti a peteérést
2014. márc. 4. 21:57
 5/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
Attól még lehet peteérésed, de lehet, hogy nem reped meg a megérett tüsző, csak összeesik. Vagy ha meg is reped, nem alakul ki belőle a sárgatest. Nekem ugyanez volt a probléma pár nap pecsételő az amúgy elég rövid ciklusaimban a mensi előtt. Viszont a ciklus első felében mindig volt megfelelő ütemben növekedő, érő pete.
2014. márc. 4. 22:23
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És azt megkérdezhetem hogy neked így sikerült e teherbe esned, vagy pótolnod kellett?? Feltéve, ha már van gyermeked.
2014. márc. 4. 22:28
 7/7 Vilcsianyuja ***** válasza:
De van ám :) Gyerekem is, tapasztalatom is. Három terhességem jött össze Clostilbegyttel, az utolsónál szedtem az ovuláció után Utrogestant is.
2014. márc. 4. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!