Petevezeték elzáródást mi okozhat?
Figyelt kérdés
Nekem sose volt semmilyen nőgyógyászati problémám és a férjemmel már van egy közös gyerekünk, viszont a 2. nem akar összejönni. Már túl vagyunk pár vizsgálaton, eddig minden o.k. mindkettőnknél, most van a 3. clostys hónapunk, utána viszont gondolom átjárhatósági vizsgálat következeik,amitől nagyon félek, és nem is tudom mitől lehetne nem átjárható, viszont azt sem, hogy miért nem sikerül teherbe esnem.2014. jan. 23. 11:55
1/2 anonim válasza:
Nem kell tőle félni, nekem is volt, és semmi különös. Én a következő hónapban teherbe is estem, a doki szerint nem volt elzáródva a petevezeték, de lehet, hogy össze volt tapadva, és a folyadéktól, amit bele vezettek, szétnyílt. Pedig én is terhes voltam már előtte.
2/2 Manka68 válasza:
Szia!
Sok oka lehet annak, hogy nem sikerül teherbe esned, és akár az átjárhatósággal is lehet gond. Bármitől elzáródhatnak a petevezetékek, elég lehet egy kismedencei gyulladás, de lehet akár endometriózis következménye is. Sőt, ha volt egyéb okból bármilyen hasi műtéted, attól is.
Tényleg sok minden lehet. Viszont addig nem érdemes bármilyen kezelésbe kezdeni, amíg nem tudják miért nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!