Hogy lehetséges, itthon pozitîv laborba negatîv teszt?
Más is okozhat pozitív tesztet, nem csak a terhesség, viszont logikusan mivel mindkét teszt vizeletből történt és ugyanúgy a HCG szintet vizsgálta, az egyik vagy hibás vagy kevésbé érzékeny volt vagy hígabb volt a vizelet.
A menzesz terhesség nélküli elmaradását/késését általában az ovuláció kitolódása vagy elmaradása előzi meg. (Tehát jó lenne biztosan tudni, tényleg volt-e ovulációd, merthogy előfordulhat, hogy megérik a tüsző, de a petesejt nem lökődik ki, viszont az ovuteszt, a hőmérséklet és az egyéb tünetek ugyanúgy jelzik ezt a próbálkozást is.) Ez lehet bármilyen banális ok miatt is: stressz (akár pont a "rágörcsölés" miatt), diéta, kisebb betegség (akár nátha).
Sajnos mást nem tehetsz, minthogy vársz, 2-3 naponta tesztelsz, vagy ahogy pénztárcád engedi és kérsz egy időpontot 1-2 hét múlvára a dokidtól - aztán majd vagy ezért, vagy azért mész majd hozzá. Addig is drukkolok.
A 12. Rozsaszines cucc siman lehet beagyazodas!
A peteeres utan 7-10 nap a beagyazodas!
A ciszta nekem egyik naprol a masikra jott... A meg nem repedt tuszokbol alakulnak ki!
Vagy faj vagy nem... Volt 3 centis cisztam ami kinzott es 5 centis amivel semmi bajom se volt!
Varj par napot! Vedd meg a tesztet es szombat reggel tesztelj egyet!
Sok minden lehet!
Ha babas vagy akkor a mehed folyamatos novekvese... Es ez faj/gorcsol igy az elejen mindenkinek!
Ha ciszta akkor az! De akar menzesz is lehet... Mert 12 hetig megesik barmikor!
Miert nem mesz dokihoz?
Vettel tesztet? Vagy megvarod a penteket?
A gorcsok miatt menj el szerintem dokihoz!
Tud adni olyyan gyogyszert amit duphastonnak hivnak ez akkor is jo ha vetelos lennel (segit megtartani a baabat) de akkor is ha a menzeszed kesik...
Tudom, hogy ellentmondasos! De en is ezt szedem mert sokat gorcsolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!