Az ilyen szép biztató görbéből miért nem lesz baba?
Ez már nem az első ilyen görbém. Még a dokim is azt mondta, hogy ez nagy valószínűséggel baba. De eddig egyszer sem lett belőle semmi. Sajnos van betegségem bőven (pcos, ir, magas prolaktin, pm alulműködés), de miért csinálja ez velem a szervezetem? Ilyenkor mindig egy kicsit elkezdek reménykedni,aztán 2-3 nap múlva jön a nagy pofára esés. Habár már 8 év alatt meg szokhattam volna!
Tudom nem tudtok válaszolni a kérdésemre, mert még az orvosom sem tudott választ rá. Ne haragudjatok csak megint jól esett panaszkodni! Máshol nem tudok, mert mindig jönnek a közhelyekkel meg a hülyeségeikkel amiktől én csak idegbajt kapok, nem pedig megnyugszom.
Szia!
Az ilyen szép görbék egy dolgot jelentenek : volt peteérésed. Ennyit és nem többet. Hogy volt-e megtermékenyülés, elkezdődött-e a beágyazódás, azt nem tudja a görbe megmutatni. PCT teszten voltatok már?
Nem akartok a várakozás helyett továbblépni? Lehet hogy egy inszemináció segítene. Megértem az elkeseredésedet, nincs annál rosszabb, mint amikor elvileg minden rendben, mégsem sikerül.
Ennyi idő után én már biztosan felkerestem volna egy meddőségi klinikát, ott szinte mindenkinek tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!