PCOS-s miatt fáj a mellem?
Figyelt kérdés
PCOS-s és IR-es vagyok. Lassan 1 hónapja érzékeny nagyon a mellem, gyakran szúr a hasam is főleg jobb oldalt. 2-3 havonta menstruálok. Babát szeretnék, már nagyon elvagyok keseredve. Terhes nem vagyok, csináltam tesztet. 1 hónap múlva megyek új endokrinológushoz mert a mostani nem foglalkozik velem. Kéne egy kis lelki erő már nagyon.2014. jan. 3. 14:43
1/2 anonim válasza:
Tartod a hármas kezelést? Mióta? A hasszurkálás lehet a ciszták következménye. Mindenképpen keress jó endokrinológust, mert nem csak az a fontos, hogy teherbe ess, hanem, hogy meg is maradjon a terhesség. Sajnos nagyon sokunkat félrekezelik, vagy nem is foglalkoznak vele. (Én is így voltam) Ha budapesti vagy menj a Mensmentisbe, ott garantáltan segítenek rajtad.
Nehéz ilyenkor bármivel is vigasztalni, de a saját példámból kiindulva azt mondom, ne add fel!
2/2 A kérdező kommentje:
Még nem tartom a 3-as kezelést, mert ahova járok orvoshoz csak felirta a Meforalt, nem mondott mást, épp ezért megyek másik orvoshoz. Neten olvastam a 3-as kezelésről. Budapestre megyek, de nem oda ahova te mondod, arra sajnos sincs pénzem, még tanulok.
2014. jan. 3. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!