Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Méhtükrözésem lesz február...

Méhtükrözésem lesz február elején, leírnátok, hogy ez hogyan néz ki?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy ne aggódjak, altatásban végzik, nem fog fájni, de ennél több infót nem igen kaptam, azt mondta még előtte úgyis látni akar egyszer, majd akkor átbeszélünk mindent, de az az igazság, hogy kezdek aggódni. Olyasmit olvastam, hogy ezt a vizsgálatot/műtétet úgy végzik, hogy hasüregen keresztül, tehát vágnak, nekem pedig szent meggyőződésem volt, hogy hüvelyen keresztül fog menni a dolog. Ez most komoly? Vagy valamit félreolvastam? Esetleg csinálnak hüvelyen keresztül is ilyet? És ha elkerülhetetlen a vágás, akkor látszani fog? Tudom, hogy orvos függő is, hogy szépen csinálja-e, de mégis hol vágnak? Jajj, valaki írja le nekem, amit tud/tapasztalt erről a vizsgálatról, mert most nagyon bepánikoltam. Köszi előre is! (am lombik miatt kell a vizsgálat)
2013. dec. 22. 21:42
 1/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Valamit félreolvastál, ezt tényleg hüvelyen keresztül végzik. :-)Szóval ne pánikolj. :-)

Esetleg ha nem csak méhtükrözésed lesz, hanem diagnosztikus laparoszkópiád is (nekem is egyszerre csinálták a kettőt), akkor lukasztanak 2 vagy 3 helyen, attól függően, hogy kell-e beavatkozás, vagy mindent rendben találnak. Kb fél centis hegekkel jár, amiből az egyik a köldöknél van, a másik valahol kissé oldalt lejjebb és szinte nyom nélkül gyógyul. Nekem pár éve volt, már semmi nem látszik belőle. :-)

2013. dec. 23. 05:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is úgy tudom, hogy a méhtükrözést hüvelyen keresztül végzik. Nekem júniusban volt laparoszkópiám+méhtükrözésem. A köldöknél van egy kis vágás, meg teljesen lent, a bikinivonalnál.
2013. dec. 23. 22:20
 3/5 anonim válasza:
Szia. Ne izgulj!nekem laparaszkopiás műtétem volt a köldökömet fél centire meg vágták a kis kamerát ott vezették be a hüvelyen keresztűl kontrasz anyagot jutattak és at ment ugyhogy atjárható voltam.nekem a bikini vonalba a hasa alatt csak egy tűt böktek be ami meg sej látszotmar utana sem.a köldökömnél meg alig latszik. Utana kicsit kellemetlen ahogy feszűl a varrat amugy ami nekem az egészbe a leg sosszabb volt a vállaim,annyira fajtak h logni nem is tudot a kezem mert görcsölt ez dagy jó 5.6napig azt hittem el sem mullik.szoval a műtéttől ne félj pitiáner dolog.én ugy be voltam tojva h mar el sem akartam a korhazig menni de vissza gondolva semmiség volt. Kitartas és sok szerencsét a babához
2013. dec. 27. 21:13
 4/5 Manka68 ***** válasza:
Laparnál felfújják a hasat széndioxoddal, hogy lássanak valamit, ezért van a vállfájdalom utána. Ez viszonr egyénfüggő, hogy kinek mennyire fáj, én alig éreztem, mert amint felébredtem műtét után, már mentem is sétálni a folyosóra, a mozgással ki lehet dolgozni a szövetek közé beszorult buborékokat, amik okozzák a fájdalmat.
2013. dec. 29. 07:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Jaj, de aranyosak vagytok, hogy ilyen részletesen leírtátok, köszönöm, már sokkal jobban érzem magam. Január 7-én hívom majd a dokimat, hogy kérjen nekem a klinikán időpontot, remélem, hogy minden rendbe lesz :)

Azért remélem, hogy a vállfájdalmat megúszom, mert csak azon a héten leszek szabin és mivel fizikai munkát végzek, nem lenne szerencsés vállfájósan nyomni :/

Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, remélem minden rendben lesz! :)

2014. jan. 1. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!