Méhtükrözésem lesz február elején, leírnátok, hogy ez hogyan néz ki?
Szia!
Valamit félreolvastál, ezt tényleg hüvelyen keresztül végzik. :-)Szóval ne pánikolj. :-)
Esetleg ha nem csak méhtükrözésed lesz, hanem diagnosztikus laparoszkópiád is (nekem is egyszerre csinálták a kettőt), akkor lukasztanak 2 vagy 3 helyen, attól függően, hogy kell-e beavatkozás, vagy mindent rendben találnak. Kb fél centis hegekkel jár, amiből az egyik a köldöknél van, a másik valahol kissé oldalt lejjebb és szinte nyom nélkül gyógyul. Nekem pár éve volt, már semmi nem látszik belőle. :-)
Jaj, de aranyosak vagytok, hogy ilyen részletesen leírtátok, köszönöm, már sokkal jobban érzem magam. Január 7-én hívom majd a dokimat, hogy kérjen nekem a klinikán időpontot, remélem, hogy minden rendbe lesz :)
Azért remélem, hogy a vállfájdalmat megúszom, mert csak azon a héten leszek szabin és mivel fizikai munkát végzek, nem lenne szerencsés vállfájósan nyomni :/
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, remélem minden rendben lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!