Barátcserje kapszuláról mik a tapasztalatok?
Olyanok válaszára lennék kíváncsi, akiknek régóta nem sikerül a gyermek áldás, szedték a barátcserjét és ennek hatására rendeződtek a problémáik és várandósak lettek.
Rendszertelen a menzeszük, magas a prolaktin szintjük és kevés a progeszteronjuk.
Most olvastam róla elég jó dolgokat és ha pozitív a vélemény róla, megpróbálom, hátha nekem is segítene.
Köszönöm a válaszokat.
Én nem tudom milyenek voltak a hormonjaim, akkor amikor elkezdtem szedni a 8. próbálkozós hónap volt, és az utolsó is, mert már utána nem jött meg :)
Szerintem ez nem csak véletlen.
Beszéltem tegnap a dokimmal(endokrinológus) és engedélyezte a barátcserje kapszula szedését a Letrox50-nel együtt. 1 hónap múlva mennem kell majd kontroll vérvételre, ahol majd meglátjuk, milyenek az eredményeim.
Ma reggel már bevettem az első kapszulámat..... :)
Kedves #11-es válaszoló!
Köszi a válaszodat és gratulálok a babához! :)
Hát,nem vagyok orvos,de nagyon tapasztalt sem....
Majd ha nálam hat,megírom...
Nekem a TSH-m alúlműködést mutat,de a többi pajzsmirigy hormonom jó.
A progi szintem is jó(40nmol),de az ösztradiolomhoz képest kevés...
Kissé ösztradiol dominenciám van elvileg,de nem vészes...
A tanácsadó szerint,a sok ösztrogén miatt tolódik ki a tsh-m,de az ösztrogént nem lehet lenyomni,hanem növelni kell a progi szintet,és az lenyomja az ösztrogént,és elvileg a tsh is visszatér az eredeti helyes tartományba,és a prolaktinom is lejjebb csökken.
ezért kaptam barátcserjét,hogy ne direktbe kezeljék a pajzsmirigyemet,mert mondjuk nem is óriási a a baj hála,és attól ugye még a progi szint alacsony marad...
van egy cikk is,hátha vkit érdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!