Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van rá példa, hogy lombiknál...

Van rá példa, hogy lombiknál csak 1 visszaültetését kérted és az sikeres volt? Úgy hallom azt tanácsolják, hogy többet ajánlatos visszaültetni, mert így nagyobb az esély, hogy valamelyik megmarad.

Figyelt kérdés
Első gyermekünk spontán összejött. A tesó csak lombikkal sikerülhet, december 20-án megyünk Győrbe az első konzultációra. Viszont ha már a beültetés részénél érünk, lehet ragaszkodni az 1 megtermékenyített petesejt visszaültetéséhez? Van akinek így is sikerült?
2013. dec. 2. 22:05
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nem írtad mennyi idős a gyerkőcöd, de mivel te már spontán (remélhetőleg könnyen) teherbeestél, van esélyed az 1 petesejt megtapadására. Ha nálad minden rendben, egészséges vagy könnyen lehet sikeres a lombik 1 petesejttel is. Nekem elsőre 2-ből 2 lett. De ismerek olyat is akinek 1. alkalommal lett a 1-ből 1.

Gondold át, hogy szívesen bevállalnátok-e ikreket is és 2-vel próbálkoztok vagy mindenképp 1 gyerkőcöt szeretnétek, de ha nem sikerül elsőre inkább mentek többször.

2014. jan. 23. 22:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Örülök a válaszodnak és annak is, hogy ilyen jó eredményeket írtál. Megmondom őszintén én nagyon bízom benne, hogy sikerül elsőre. A lányunk 4,5 éves, a 4. hónapban estem vele teherbe. Úgy gondolom, hogy mivel nincs "semmi" nagy baj, csak az, hogy nem tudnak a spermák a megfelelő helyre eljutni, ezért "odateszik" és sikerül. Ennyi segítségre van szükségünk. Egyenlőre maradunk az 1 visszaültetésénél, a többit meglátjuk. Remélem márciusban már ott tartunk. Köszönöm a válaszod!!!!

2014. jan. 26. 18:49
 13/14 anonim válasza:

Utolsó voltam, örülök, hogy segíthettem.

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az első, de ne keseredj el ha mégsem, hiszen 5 próbálkozás mindenkinek jár TB alapon. Az első lombik amolyan "tesztüzem", hisz mindenkinek másképp reagál a szervezete a gyógyszerekre. Nagyon sok párnál az 1., 2. vagy 3. alkalom sikeres. Valószínűleg több petesejtet is sikerül majd leszívni és akkor a legjobbat választják ki, a többiek mennek a fagyasztóba. 1 és 3 között Ti fogtok dönteni hányat kértek vissza. Nekünk 1-2 petesejtet javasolt a doki első alkalommal.

2014. jan. 30. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Első lombik 33 evesen. Egy emrio egy kislány :) nálam elzarodas van minden mas ok. Mi nem akartunk ikreket. Az en orvosom szerint Minimális a különbség esely szempontjából. :) aztán a teso se jott magatol. Fagyasztva volt negy embrio. Ebbol ketto egyedül es egy páros. A második spontán ciklusos beültetés sikerült. Most vagyok a 10. héten. Most leszek 35. Mi ugy voltunk h en egészséges vagyok. Ikreket nem akartunk. Idonk azért még volt :)
2015. dec. 11. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!