Van rá példa, hogy lombiknál csak 1 visszaültetését kérted és az sikeres volt? Úgy hallom azt tanácsolják, hogy többet ajánlatos visszaültetni, mert így nagyobb az esély, hogy valamelyik megmarad.
Nem írtad mennyi idős a gyerkőcöd, de mivel te már spontán (remélhetőleg könnyen) teherbeestél, van esélyed az 1 petesejt megtapadására. Ha nálad minden rendben, egészséges vagy könnyen lehet sikeres a lombik 1 petesejttel is. Nekem elsőre 2-ből 2 lett. De ismerek olyat is akinek 1. alkalommal lett a 1-ből 1.
Gondold át, hogy szívesen bevállalnátok-e ikreket is és 2-vel próbálkoztok vagy mindenképp 1 gyerkőcöt szeretnétek, de ha nem sikerül elsőre inkább mentek többször.
Kedves Utolsó!
Örülök a válaszodnak és annak is, hogy ilyen jó eredményeket írtál. Megmondom őszintén én nagyon bízom benne, hogy sikerül elsőre. A lányunk 4,5 éves, a 4. hónapban estem vele teherbe. Úgy gondolom, hogy mivel nincs "semmi" nagy baj, csak az, hogy nem tudnak a spermák a megfelelő helyre eljutni, ezért "odateszik" és sikerül. Ennyi segítségre van szükségünk. Egyenlőre maradunk az 1 visszaültetésénél, a többit meglátjuk. Remélem márciusban már ott tartunk. Köszönöm a válaszod!!!!
Utolsó voltam, örülök, hogy segíthettem.
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az első, de ne keseredj el ha mégsem, hiszen 5 próbálkozás mindenkinek jár TB alapon. Az első lombik amolyan "tesztüzem", hisz mindenkinek másképp reagál a szervezete a gyógyszerekre. Nagyon sok párnál az 1., 2. vagy 3. alkalom sikeres. Valószínűleg több petesejtet is sikerül majd leszívni és akkor a legjobbat választják ki, a többiek mennek a fagyasztóba. 1 és 3 között Ti fogtok dönteni hányat kértek vissza. Nekünk 1-2 petesejtet javasolt a doki első alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!