Kiss Anikó Anna kérdése:

Volt 1 Spontán vetélésem?

Figyelt kérdés

1 szer elvetéltem spontán.Azóta nem tudok teherbe esni, sajnos, Férjemmel meg teszünk mindent h legyen 1 egészséges babánk.

Most voltam ezen a héten endokrinológián Ott az orvos azt monta nekem ell kel menem vizsgálatokra kért horrmon vizsgálatott, azt monta ha nehán valami baj van ők tugyák kezelni gogyszerel h teherbe esek!

Nem tududom h volt e már valaki ugy h elvetélt. 1 éve és nem sikerül teherbe esni.e .

Szedtem Clostibegyt tábletát 2*1 et .. Ettől sem sikerült.

sztem.

Megkérlek titeket h segítsetek nekem.

Szeretnék szedni Valamilyen vtamint is ki mit ajál?

Köszönőm

2013. nov. 26. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia, megnézik az értékeidet aztán többet fogtok tudni, be is tudják állítani ha szükséges! A méhpempőről írnak jókat, olvass utána akár itt a gyakorikérdéseken is! Sok sikert!
2013. nov. 26. 22:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt 2 vetélésem egy év alatt,azóta még nem jött össze a baba.Én egy hónapja kezdtem el multivitamint és folsavat szedni,nem tudom használ e,majd kiderül.Elvileg már meg kellett volna jönnie,de még semmi,de a tesztek is negatívak.
2013. nov. 28. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!