Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mikor érdemes újra tesztelni?

Mikor érdemes újra tesztelni?

Figyelt kérdés
Ma tartok a 30. napon és még mindig nem jött meg. tegnap (igaz délután) teszteltem egy negatívat. Ciklusok hossza az elmúlt hónapokban (előtte gyógyszert szedtem): 28, 33, 26, 28, 28, 30, 26, 26. Ötletek? :)
2013. nov. 22. 09:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Átlagosan 28 naposak a ciklusaid, ehhez képest késik 2 napot. Mikor hagytad abba a gyógyszert? Valami tüneted van? Ha szeretnél még tesztelni akkor 2 nap múlva lenne érdemes reggeli elsőből, de a foggátló abbahagyása miatt a hormonok valamelyest felborulnak.
2013. nov. 22. 09:03
 2/15 A kérdező kommentje:
februárban hagytam abba a gyógyszert. azthiszem nincs tünetem, bár bevallom, szerintem nekem nem tűnne föl :P egyetlen furcsa dolgot leszámítva: soha de soha nem szokott a fejem fájni, most kb 3 napja jajgatok. persze az bármitől lehet.
2013. nov. 22. 09:07
 3/15 anonim ***** válasza:

Reggeli vizeletből tesztelj. Ha terhes vagy, de még nincs annyi HCG a szervezetedben és a délutáni pisi nem volt elég koncentrált, tehát előtte voltál többször pisilni, akkor azért nem mutatja ki.

Amúgy én nem vagyok terhes és nekem is 3 napja fáj a fejem.:) Szóval ez nem terhességtől van.:)

2013. nov. 22. 09:09
 4/15 A kérdező kommentje:
ja, és köszi, már az azzal is előrébb vagyok, hogy tudom mostmár, hogy átlag 28 naposak a ciklusaim, tehát ha így nézzük 2 nap késés van. Így könnyebb belőni a dolgokat. (biztos ciki, de én erre nem gondoltam)
2013. nov. 22. 09:10
 5/15 A kérdező kommentje:
nálam biztosan vmi hormonális ok lehet, annyira egybeesik az esedékes menstruáció idejével (habár igaz, hogy eddig nem volt), és azért a hasam és jópár napja húzódik, fáj. Annak drukkoljatok hogy ez ne vmi hormonzavar legyen a hülye gyógyszer miatt :(
2013. nov. 22. 09:14
 6/15 Lienah ***** válasza:

Nekem már akkor egy hete nem jött meg... Csináltam du. egy tesztet, negatív lett. 2-3 nappal később csináltam egy újabbat de azt már reggel, szintén negatív. Ezután eltelt bő 1hét, fájt a hasam (mintha meg akarna jönni), feszült a mellem... párom mondta, hogy vegyek mégegy tesztet. Vettem hát egyet, másnap reggel megcsináltuk, pozitív lett:)

16hkm

2013. nov. 22. 11:44
 7/15 Lienah ***** válasza:

Jah igen, és nekem volt olyan is hogy fél évig!!! nem jött meg, hormonjaimmal meg mindennel rendben volt minden...

Aztán az elmúlt cc. 1 évben "rendszeresen" megjött, igaz, volt hogy 28,29,32,35 napra, de megjött...

A vicces amikor megkérdezik, hogy mekkora a ciklus hossza, hány napig tart, stb... Erre csak azt lehet mondani, hogy "változó":)

2013. nov. 22. 11:46
 8/15 A kérdező kommentje:
hát igen, bár én ehhez nem vagyok hozzászokva. kb 10 évig gyógyszert szedtem. mellékhatása semmi nem volt soha,és mindig 29.napon reggel 9:05-kor jött meg :)miután abbahagytam sem maradt ki soha, csak csúszkál kicsit. Viszont ha neked fél évig nem jött meg, akkor fél évig nem is volt peteérésed, nem? az azért hormonálisan mégiscsak nem annyira jó.
2013. nov. 22. 12:26
 9/15 A kérdező kommentje:
ja, várj, most próbálom értelmezni az első hozzászólásodat :) szóval eltelt majdnem 3 hét a kimaradt mens. után, mire pozitiv lett a teszted?? vagy rosszul értettem?
2013. nov. 22. 12:29
 10/15 Lienah ***** válasza:

A fél éves kimaradásnál heti 3x jártam dokihoz és minden a legnagyobb rendben volt?!?!?!? A mai napig nem értem, állítólag lehet stressz, lelki eredetű stb... Nah mindegy...

Igen majdnem 3 hét volt mire pozitív lett. Ezért a doki nem tudta alapul venni igazából az utolsó mensi dátumot (bár beírta), mégis a bébi méretéből saccolta/saccolja meg a bébi korát ill. hogy mikor szülök...

Ha a mensimet vesszük alapul akkor már túlvagyok a 17. héten...

A baba méretéből viszont épphogy csak betöltöttem a 16hetet...

A szülés ideje így a két "korral" számolva április közepe-vége, május eleje...

Kiváncsi leszek:)

2013. nov. 22. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!