Mikor érdemes újra tesztelni?
Reggeli vizeletből tesztelj. Ha terhes vagy, de még nincs annyi HCG a szervezetedben és a délutáni pisi nem volt elég koncentrált, tehát előtte voltál többször pisilni, akkor azért nem mutatja ki.
Amúgy én nem vagyok terhes és nekem is 3 napja fáj a fejem.:) Szóval ez nem terhességtől van.:)
Nekem már akkor egy hete nem jött meg... Csináltam du. egy tesztet, negatív lett. 2-3 nappal később csináltam egy újabbat de azt már reggel, szintén negatív. Ezután eltelt bő 1hét, fájt a hasam (mintha meg akarna jönni), feszült a mellem... párom mondta, hogy vegyek mégegy tesztet. Vettem hát egyet, másnap reggel megcsináltuk, pozitív lett:)
16hkm
Jah igen, és nekem volt olyan is hogy fél évig!!! nem jött meg, hormonjaimmal meg mindennel rendben volt minden...
Aztán az elmúlt cc. 1 évben "rendszeresen" megjött, igaz, volt hogy 28,29,32,35 napra, de megjött...
A vicces amikor megkérdezik, hogy mekkora a ciklus hossza, hány napig tart, stb... Erre csak azt lehet mondani, hogy "változó":)
A fél éves kimaradásnál heti 3x jártam dokihoz és minden a legnagyobb rendben volt?!?!?!? A mai napig nem értem, állítólag lehet stressz, lelki eredetű stb... Nah mindegy...
Igen majdnem 3 hét volt mire pozitív lett. Ezért a doki nem tudta alapul venni igazából az utolsó mensi dátumot (bár beírta), mégis a bébi méretéből saccolta/saccolja meg a bébi korát ill. hogy mikor szülök...
Ha a mensimet vesszük alapul akkor már túlvagyok a 17. héten...
A baba méretéből viszont épphogy csak betöltöttem a 16hetet...
A szülés ideje így a két "korral" számolva április közepe-vége, május eleje...
Kiváncsi leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!