Lombik előtt milyen vizsgálatokat?
Figyelt kérdés
A férjem azoospermiája miatt csak lombikkal lehet babánk, ha lehet egyáltalán, mert még a műtét előtt áll. Ha találnak a hereszövetben megfelelő spermiumokat, akkor lombikozhatunk.
Engem még nem vizsgáltak mélyrehatóbban, látszólag nálam minden OK, de már most szeretném elkezdeni a saját kivizsgáltatásomat is, mert biztos több idő, pláne ha kezelendő problémát találnak.
Tudnátok segíteni, hogy milyen vizsgálatokat végeztessek el? Gondolok itt ciklusmonitorozásra, hormonsorra, terheléses cukorra, trombofíliára.... De MINDENT ami szóba jöhet meg akarok nézetni, mert ha sikeres is lesz a férjem műtétje, max. 1-2 "dobásunk" lesz, és beleőrülnék ha valami kezelhető dolog miatt nem sikerül a lombik.
Köszönöm!
2013. nov. 15. 06:51
1/1 anonim válasza:
Szia! Mi is lombikozunk. Amit én megcsináltattam: hormonsor 3. és 21. napi, peteérés ultrahangos nyomonkövetése. Utána jött egy műtét, histeonak mondják, altatásba végezték, itt volt méhtükrözés és átjárhatósági vizsgálat. Találtak néhány endometriozisos gombostűfejnyi szigetecskét, azt leégették. Talán ennyi. Mi most genetikai és immunológiai összeférhetőségi vizsgálatra várunk, mert lombikkal volt egy biokémiai terhességem, egy imperfect vetélésem és egy méhen kívülim. Azért kérdezz meg egy orvost is, hátha tud még valami vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!