Alacsony AFP szint, mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

Meg kellett ismételnem az AFP szűrést, mert alacsony lett az érték. Ma küldtek jött egy levél a kórházból, hogy menjek be megbeszélni az AFP-vel kapcsolatos eredményemet. Gondolom ez is rossz, különben nem írnak levelet. Egyébként holnapra van ultrahang időpontom is. (18. hét).

Aki ilyen helyzetben volt, annak milyen tapasztalatai vannak. Lettek következményei? Tudom, hogy az AFP egy elavult vizsgálat, remélem nem lesz semmi baj.

2013. nov. 12. 17:12
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elnéztem a kategóriát, ez terhességi probléma. Azért remélem így is jön válasz:)
2013. nov. 12. 17:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is alacsony volt.

Mi egy kisebb városhoz közel élünk, nálunk ilyenkor az a teendő, hogy megyeszékhelyre elküldenek ultrahangra és genetikai tanácsadásra.

Velem akkor ott közölték, hogy túl korán végezték a kórházban az AFP vérvételt, éppen aznap egyből, ahogy betöltöttem a 16. hetet és azért lett alacsony az érték, egyébként minden rendben van.

És ez így is volt, teljesen egészséges kisfiúnk született, aki már 3 éves.:)

2013. nov. 12. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
AFP egy elavult vizsgálat, nálunk már nem is csinálják én úgy tudom november 1-tól már nem csinálják meg sehol. Egyébként meg nem igen kell vele foglalkozni, mert ha nem pont 16 hetesen veszik le simán mutathat rossz eredményt. Ha az uh-n nem látnak semmit akkor nincsen semmi gond.
2013. nov. 12. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nálam kétszer is levették 5 nap különbséggel, és a második sem jobb:( Remélem az ultrahang nem mutat semmi rosszat.
2013. nov. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!