Alacsony AFP szint, mik a tapasztalataitok?
Meg kellett ismételnem az AFP szűrést, mert alacsony lett az érték. Ma küldtek jött egy levél a kórházból, hogy menjek be megbeszélni az AFP-vel kapcsolatos eredményemet. Gondolom ez is rossz, különben nem írnak levelet. Egyébként holnapra van ultrahang időpontom is. (18. hét).
Aki ilyen helyzetben volt, annak milyen tapasztalatai vannak. Lettek következményei? Tudom, hogy az AFP egy elavult vizsgálat, remélem nem lesz semmi baj.
Nekem is alacsony volt.
Mi egy kisebb városhoz közel élünk, nálunk ilyenkor az a teendő, hogy megyeszékhelyre elküldenek ultrahangra és genetikai tanácsadásra.
Velem akkor ott közölték, hogy túl korán végezték a kórházban az AFP vérvételt, éppen aznap egyből, ahogy betöltöttem a 16. hetet és azért lett alacsony az érték, egyébként minden rendben van.
És ez így is volt, teljesen egészséges kisfiúnk született, aki már 3 éves.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!