Stimulációs kérdés?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklus 4. napján. Eddig kaptam a leállító injekciót (gonapeptyl), mától a gonal-f-et. Innestől a ciklusnapokkal kell számolni, vagy a stimulációs napokkal. Stimuláció első napjával, vagy ciklus 4. napjával kell számolni a kb leszívás idejére?

Bocs ha zavaros, de még nekem is az.

2013. nov. 11. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

a dokim mindig a stimulációs napokkal számolt, ha ez segít :) Így volt a leszívás először a 14., másodjára a 12. napon

de lehet, máshol meg más a szokás.

2013. nov. 11. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont majdnem itt tartok, kaptam egy lapot, ahol levezette a dokim, hogy mensiig 1 gonapeptyl, mensitől már csak 1/2, aztán a mensi 3. napjától pedig a tüszőérlelő szuri. A leszívás napja az kb a 12-17 nap közé esik, attól függ hogy reagálsz a gyógyszerekre. Azt a mensi első napjától kell számolni.
2013. nov. 12. 09:54
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A leszívás akkor lesz, amikor a tüszők elérik a megfelelő méretet. Tart, ameddig tart. :-) Nincs értelme előre számolgatni. Többnyire azért tényleg 12-16 nap körül van a leszívás, de ez nem szentírás. :-) Majd a doki megmondja a tutit. :-)

2013. nov. 12. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!