Ki szedett vagy szed rajtam kívül Meforalt?
Figyelt kérdés
Tegnap írta fel a nőgyógyászom mert elhúzódó vérzéssel fordultam hozzá.Meforalt és Norcolutot írt fel.Felhívta a figyelmemet hogy hasmenést okoz a többségnek a Meforal de ennyit mondott.Első héten napi 1et kell szednem majd napi2-t.
Még csak reggel vettem be, de délutánra már jelentkezett a hasmenés... :( most ez tényleg normális? Ez így lesz ameddig ezt kell szednem? És ha évekig? Aki ezt a gyógyszert szedte az is így volt?
Megoldás lehet ha széntablettát is eszek?
2013. okt. 30. 16:31
11/11 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. 4 évet kezeltek tévesen sztk-s ingyenes dokik. Aztán szántam rá kb. 15.000.-t, szülinapi ajándéknak kaptam, és elmentem egy magán helyre (amiről itt is sokat olvashatsz, ha rákeresel a szóra inzulinrezisztencia), és ott egy alkalom után sínen voltam. 10 hónap után helyreálltak a hormon és cukor/inzulin értékeim, és egy évre rá már babát vártam. Utólag azt mondom, hogy ha akkor havonta egy ezrest félreteszek rá, akkor sem ment volna el négy év az életemből hozzá nem értő vagy csak szimplán motiválatlan orvosi "vizsgálatokra" és "kezelésekre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!