Lombikosok segítségét szeretném kérni! Kell-e félni a lombiktól, esetleges túlstimulálás, vagy leszívás veszélyei miatt?
Szia!
Sajnos nem sikerült, sosem tapadtak meg az embriók, és azóta kifutottunk az időből, már 40 fölött vagyok. :-( már akkor mondta a dokim, hogy kicsi az esély a korom miatt, bár mindig volt több szép leszívható petesejtem, beültethető szépen fejlődő embrióm. Csak a tesztek maradtak negatívak. :-( Közben volt két spontán terhességem, de nem maradtak meg a babák, az első a pajzsmirigyem miatt, a másodikat nem tudni miért.
De én különösen problémás eset vagyok, nem ebből kell kiindulni, szinte mindenkinek sikerül előbb-utóbb, aki elég kitartó. :-)
nem tudom hova lett a válaszom. 3as vagyok. Én 8 lombikon vagyok túl, a 3-ba majdnem belehaltam hyperstimu miatt ( 1,5 hét intenzív osztály élet és halál között), de ez nagyon nagyon ritka. Betartottam minden utasítást még is ez lett a doki miatt is, mert le se szarta a tüneteim.
Ennek ellenére ha lenne még esély és nem öregedtem volna ki mennék még.
Ezek is megvoltak, Leiden is, minden rendben. IR szintén kezelve, az utolsó terheléses vérvételen szinte meg se rezzent az inzulinom. :-) TSH-m 0,99. :-) Méhtükrözés, lapar, átjárhatósági így 3 az 1-ben, ott derült ki turpisság, de rendbe tették. Így sem sikerült. Mindig 2-3 embriót ültettek be, utoljára 5 naposakat, de az összes HCG vérvétel eredményem 0,00 volt, még csak el sem kezdődött semmi. Ötletük sincs a dokiknak, hogy miért.
Még meg sem kérdeztem : Nektek miért szükséges a lombik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!