Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok segítségét szeretné...

Lombikosok segítségét szeretném kérni! Kell-e félni a lombiktól, esetleges túlstimulálás, vagy leszívás veszélyei miatt?

Figyelt kérdés
Biztatást várok, mert a jövő hónapban lesz, és egy kicsit félek tőle.
2013. okt. 25. 13:07
1 2
 11/15 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Sajnos nem sikerült, sosem tapadtak meg az embriók, és azóta kifutottunk az időből, már 40 fölött vagyok. :-( már akkor mondta a dokim, hogy kicsi az esély a korom miatt, bár mindig volt több szép leszívható petesejtem, beültethető szépen fejlődő embrióm. Csak a tesztek maradtak negatívak. :-( Közben volt két spontán terhességem, de nem maradtak meg a babák, az első a pajzsmirigyem miatt, a másodikat nem tudni miért.

De én különösen problémás eset vagyok, nem ebből kell kiindulni, szinte mindenkinek sikerül előbb-utóbb, aki elég kitartó. :-)

2013. okt. 26. 06:04
 12/15 A kérdező kommentje:
Ne add fel! Nézték nálad a protrombint? Voltál genetikai vizsgálaton? Van akinek homo, vagy heterozigota mutáció miatt verhigitot kell szurnia a terhesség alatt. Aki meg nem szült annál előfordulhat. Egyébként én is 43 vagyok . IR-ed nincs, szedsz valamit? Pajzsmirigy rendben?
2013. okt. 26. 21:03
 13/15 anonim ***** válasza:

nem tudom hova lett a válaszom. 3as vagyok. Én 8 lombikon vagyok túl, a 3-ba majdnem belehaltam hyperstimu miatt ( 1,5 hét intenzív osztály élet és halál között), de ez nagyon nagyon ritka. Betartottam minden utasítást még is ez lett a doki miatt is, mert le se szarta a tüneteim.

Ennek ellenére ha lenne még esély és nem öregedtem volna ki mennék még.

2013. okt. 26. 22:30
 14/15 Manka68 ***** válasza:

Ezek is megvoltak, Leiden is, minden rendben. IR szintén kezelve, az utolsó terheléses vérvételen szinte meg se rezzent az inzulinom. :-) TSH-m 0,99. :-) Méhtükrözés, lapar, átjárhatósági így 3 az 1-ben, ott derült ki turpisság, de rendbe tették. Így sem sikerült. Mindig 2-3 embriót ültettek be, utoljára 5 naposakat, de az összes HCG vérvétel eredményem 0,00 volt, még csak el sem kezdődött semmi. Ötletük sincs a dokiknak, hogy miért.

Még meg sem kérdeztem : Nektek miért szükséges a lombik?

2013. okt. 28. 04:40
 15/15 A kérdező kommentje:
Már 5 éve szeretnénk babát, és nem sikerült. Már mindent kipróbáltunk, engem is kezelnek IR-el, meg pajzsmirigyre is szedek gyógyszert. Most kezdtünk a Kaáliban, novemberben lesz a beültetés. Ami kiderült, hogy a páromnak baktérium van a spermában. Kapott rá kezelést, de még a kontroll sem lett jó. Azt mondták, még a beültetés előtt be kell szednie még egy adagot.
2013. okt. 28. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!