Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 hete késik, ma van a 48. ik...

2 hete késik, ma van a 48. ik napom (36-37naposak a ciklusaim) Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Mindig pontosan megszokott jönni,de ez alatt a 2 hét alatt minden percben érzem,hogy most már biztosan megjött,de nem.A 39.napon erősen görcsöltem,azóta meg csak fehér folyásom van hol több hol kevesebb(ma nagyon sűrű és sok)szúrkál a hasamba és a olyan érzés mintha viszketne a méhen.csináltam tesztet,negativ.nem értem mi lehet segitsetek,mit csináljak.szerdán mennék dokihoz,ha addig nem jön meg.
2013. okt. 20. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha babát tervezel a 36-37 napos ciklus nem annyira nyerő. 35 napos ciklus felett jellemzően nincs peteérés. Ha esetleg nincs baba a dologban most, érdemes lenne hormonálisan alaposan kivizsgáltatni magadat.
2013. okt. 21. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:
mégiscsak megjött.az 50.ik napra,2 hét késés után.nagyon reménykedtem,de ugy látszik már megint a hormonok játszanak,vagy a cickafark-palástfű tea :-(
2013. okt. 22. 16:07
 3/6 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nagyon hosszúak a ciklusaid, endokrinológushoz célszerű lenne elmenni, ő a hormondoki. Ilyen hosszú ciklusnál többnyire nincs peteérés. :-(

2013. okt. 23. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!akármilyen hihetetlen,de van(volt mindig is) peteérésem,ultrahanggal volt ellenőrizve minden hónap 14.ik napján.mindig volt vagy a 9-10-13- vagy 17.ik napon,és azt mondta az orvos,hogy ez normális,nem gond ha éppen a 9-10-13 vagy akár a 17.ik napon van.csak mégsem jött össze a gyerek.
2013. okt. 24. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy ideje mindig kétkedéssel fogadom már amit egy orvos mond. Nem kell feltétlenül neked is ezt tenni, de szerintem egy endokrinológiai konzultáció nem ártana. A teherbeesés ugyanis nem csak a peteérés meglétén múlik sajnos. Hormonsort csináltatott a dokid?
2013. okt. 25. 08:29
 6/6 A kérdező kommentje:
igen,de már elég régen,ugyhogy tényleg nem ártana.kb 10 nap múlva kell mennem hozzá.
2013. okt. 25. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!