Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mit lehet tenni, hogy legyen...

Mit lehet tenni, hogy legyen peteérésem? PCOS-s vagyok, és szerintem nincs peteérésem.

Figyelt kérdés

2013. okt. 18. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
2013. okt. 18. 10:44
 2/7 anonim ***** válasza:
kapsz rá gyügyszert. Nekem a clostylgegittöl lett de sajnos baba nem lett belőle viszont most closty nélküli hónapban is van peteérsem. Egyébként akinek van inzulin rezisztenciája annak ha tartja a 3-as kezelést általában spontán össze szokott jönni.
2013. okt. 18. 10:52
 3/7 A kérdező kommentje:
3-as kezelést csinálom 2 hónapja, clostyt meg nem tudom, hogy szedjem e mert még amúgy se régen próbálkozunk. Más megoldás van még?
2013. okt. 18. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
ha javulnak az erredményeid valószinüleg lesz spontán is ovud. van akinek akár 1 év mire helyre áll. Kell fogynod? Ha spontán nem lesz akkor csak a stimuláció jöhet szóba. A clostilbegyt a legenyhébb stimuláló gyógyszer. Menstruációd van?
2013. okt. 18. 12:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Vékony vagyok, Fél éve szedem a Meforalt és most szeptemberbe jött meg először.
2013. okt. 18. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
akkor még adj időt a szervezetednek az mindneképp jó jel hogy megjött.
2013. okt. 18. 12:18
 7/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A legjobb megoldás most a türelem, a hármas kezelés, és a rendszeres kontroll, hogy javulnak-e az értékeid. A closti csinálhat ugyan peteérést, de rontja az inzulin érzékenységet, és ha így sem jön össze a baba, akkor még rosszabb esélyekkel indulsz a továbbiakban. A babásodáshoz nem elég a peteérés, sajnos ez a betegség a beágyazódást is megakadályozhatja, vetélést is okozhat.

Ha problémamentes terhességet és egészséges babát szeretnél, várd meg, amíg az endokrinológus zöld utat ad.

2013. okt. 19. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!