Kért valaki a közelmúltban időpontot a Debreceni vagy Miskolci Kaáliba?
Figyelt kérdés
Ami engem érdekelne az az,hogy mikorra kaptatok időpontot!!!Előtte állok én is és kiváncsi vagyok mikorra számithatok!2013. okt. 13. 20:56
1/3 anonim válasza:
Én 2011 második felében jártam a miskolciba. Nagyon hamar mehettem, gyakorlatilag napokon belül. A barátnőm kb. fél éve volt. Ő is egy héten belüli időpontot kapott.
2/3 anonim válasza:
1-es vagyok. Ne haragudj, hogy megkérdezem, de nem lenne egyszerűbb őket felhívni? Amikor kiírtad a kérdést hétvége volt, de azóta már 3 napja megkérdezhetted volna tőlük, hogy mikorra tudnak neked időpontot adni.
3/3 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van,de a munkám miatt a következő 3 hétben nem tudnánk megjelenni a kért időpontba ha azt napokon belül kapnám és azért kérdeztem,mert nem szeretnék beégni ha felhívom őket és közlöm velük,boccs de én akkor nem tudok menni!Majd november elején felhívom őket!!!
2013. okt. 16. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!