1 éve volt missed abom azóta se sikerül teherbeesnem?!
Sajnos tudom,mit érzel.Nekem is volt missed ab-om,akkor nekem 2 hónap várakozási időt mondott az orvos,majd az onnantól számított 6. hónapra jött össze a baba.Addig minden egyes "megjött" nap totál lelkibeteggé tett. Persze mondták,hogy nem szabad annyira rágörcsölni a baba témára,de hát hogy ne görcsöljön rá az ember,mikor nagyon szeretné és minden hónapban ott a sikertelenség jele?! Szerintem beszélj a dokiddal,hogy merre tovább.A biztonság kedvéért nézess hormonszinteket,lásson endokrinológus.Ha minden rendben van,akkor sajnos csak várni tudsz.
2013. okt. 13. 10:17
2/11 A kérdező kommentje:
vége ennek a menstruációmnak megyek a dokimhoz, remélem elkezdi a kivizsgálásokat. Már van 1 egészséges gyerekünk, nem értem a tesó miért várat magára ennyire.
Ne keseredj el. Nekem tavaly 2,5 év sikertelen próbálkozás után sikerült a baba, aztán missed ab lett a vége tavaly szeptemberben, azóta nekem sem semmi. Vigasztaljon, hogy van aki még egyáltalán nem élhette át, milyen anyának lenni, neked legalább ez megadatik.
Menj el kivizsgálásra és nagy valószínűség szerint kiderül, mi az oka.
2013. okt. 16. 13:46
4/11 anonim válasza:
Nekem 2 éve volt missed ab-om, és azóta nem jön össze, pedig másfél éve endokrinológushoz is járok,aki helyrerakta a hormonjaimat, most meddőségibe járunk és a 2. inszeminációra készülünk... :( Nem tudom miért van ez. Már laparoszkópiás műtétem is volt méhtükrözéssel és átjárhatóságival egybekötve. TALÁN megvan a baj, de nem 100% Nálam a műtét után az egyik petevezető elzáródott, pont az, ahol minden ciklusban domináns tüsző volt. Most átfújták, talán nincs már messze a várva várt gyermek!!!
2013. okt. 23. 14:04
Szia! Tudom mit érzel. Igaz nekem már 2 éves a kislányom. 2009-ben volt egy missed abom. Utána ki lettem vizsgálva. Agyon lettem injekciókkal és gyógyszerekkel stimulálva, de nem jött össze a baba. A férjem 1 év elteltével az asztalra csapott és azt mondta, hogy ebből elég. Ha egyszer természetes úton teherbe tudtam esni, akkor másodszor is teherbe fogok esni. Ez volt 2010. októberében. Eldöntöttem, hogy veszek aloe vera berry gélt, hogy mivel jön a tél immunrendszer erősítés miatt iszok 1 palackot. Eljártunk kikapcsolódni, nem szedtem hormongyógyszereket, nem mentem nőgyógyászhoz és nem görcsöltem tovább a gyerekvállaláson. Addigra teljesen kivoltam lelkileg. És láss csodát 2 hónapra rá kismama lettem. Amikor már javában kismama voltam akkor olvastam, hogy az aloe vera berry gél kifejezetten nőgyógyászati problémákra is tökéletes, de én ezt nem tudtam. Egy biztos, ha görcsölsz nem fog sikerülni. Ha valaki körülöttem terhes volt/lett, kisgyerek volt a közelemben haragudtam az egész világra. Tudom, hogy könnyű mondani, de ez a tapasztalat. Így, hogy kisgyerekes körében mozgok hihetetlen, hogy mennyire sok nőnek volt vetélése, csak nem beszélünk róla.
2013. nov. 8. 11:32
Szia!
Én a kivizsgálást javasolnám, mert az előző terhesség és a műtét sok mindent megváltoztathatott a szervezetedben. Endokrinológushoz menj hormonvizsgálatra (nődoki nem ért hozzá, hiába mondja!!!), átjárhatósági, esetleg méhtükrözés, hogy minden rendben van-e odabent. Amíg nincs meg a probléma, ne hagyd magad kezelgetni semmivel. Nem szabad elkeseredni, keresd a megoldást mindig, és ne add fel, sikerülni fog! :-)
2013. nov. 9. 05:42
Látom a kérdésed nem idei! Mi lett azóta? Sikerult? Nekem 2 missedem is volt, egyik 2009- ben majd 1 évre rá újból összejött de megint missed! Azóta nem jön össze...
2014. márc. 8. 19:12
8/11 A kérdező kommentje:
7-es vagyok. Hát nekem sem...!:(
2014. márc. 13. 11:01
10/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: