Meddig tartanak a beágyazódás tünetei?
Nem lehet egyszerü hogy 2 helyen dolgozol.
Nekem a doki táppénzt mondott amikor 5+5 naposan egy alvadt vérdarab tàvozott. De nálad nem erről van szó. Most a hormonjaid harcolnak az új helyzettel . Ez normális. Èn 4+2 naposan barnáztam meg rettenetesen álmos voltam.
Majd ird meg mit mond a doki.
Szerintem feküdj, fel a lábakat, pihenj. Kell a pénz biztos, de a baba is nem? Most csak a baba a fontos.
Nekem szerencsére semmi ilyenem nem volt, mármint nem véreztem, csak a megfog jönni érzés volt napokig, meg a puffadás, de ezeket már írtam (írta már ide a fórumodban)
Annyit te is tudsz, hogy az első 12 hétben nagyrészt elől meg marad-e a terhesség. Reméljük semmi problémát nem jelent ez amit írtál, de orvoshoz menj minél előbb, lehet ír fel valamit.
Én pihennék a helyedben feltett lábakkal.
Magzatvédő vitamint szedjél és magnéziumot magne b6 a legjobb, ezzel nem árthatsz, ezek amúgy is kellenek.
Szupi, hogy minden rendben. Látod én mondtam, hogy lábakat fel és pihenni :)
Melyik magzatvédőt szeded?
Én több félét szedtem,de a femibion a legjobb az első 12 hétben, mert a benne lévő folsav jobban felszívódik, mint a többiben, én ezt szedtem, de nekem is doki mondta, mikor kiderült a terhesség. Sajnos drágább, mint a többi. Utána viszont a ladyvitet szedtem, abban is volt omega 3, mint a femibionban ami 12 hét után van viszont kb fele annyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!