Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ovulációs teszt zavarodhat...

Ovulációs teszt zavarodhat meg úgy, hogy két napig van csík, aztán kettő nincs aztán újra van?

Figyelt kérdés
Ovulációs tesztet csináltam 6 nappal elzelőtt és megvolt a két csík, ugyanúgy másnap is, de szerdától péntekig semmi, aztán fura érzésem volt, olyan mint amikor másk hónapokban volt az ovulációm, tsztet csináltam, megint két csík. Szombaton már nem csináltam tesztet, lagziba mentünk, készülődés s egyebek, de este már szurkáló érzés hasított belém, folyásom is volt, nem pecsételős. Akkor most mikor volt ovuláció, vagy mit jelentsen ez? A hétvégén nem voltunk együtt a férjemmel, csak amikor előszőr mutatott két csíkot a teszt. Ebben a hónapban már nem is tudom érdemes-e várjak bármilyen eredményre, nem tudom mi zavarodott meg, miért és mi van :-O Szerintetek?
2013. okt. 7. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így, nekem napokig mutatott pozitívat. Már egyáltalán nem bízom ezekben a tesztekben. Ha keveset iszol, jobban koncentrálódnak a hormonok a vizeletedben, és akkor is pozitívat mutat, ha még napokkal az ovu előtt vagy. Ha meg sokat iszol, felhígulhatnak a hormonok, és nem mutatja ki a teszt az éppen zajló ovulációt. Az sem mindegy, milyen napszakban tesztelsz, mennyi idővel előtte voltál legutóbb pisilni...

Tapasztalatom szerint a tested jelei sokkal megbízhatóbbak, ha észleled a tojásfehérjeszerű váladékot, akkor hajrá, mert 1-2 napon belül ovu van! Ha eltűnik a váladék, azt jelenti, már túl vagy rajta. De sokan kis, mensishez hasonló fájdalmat is éreznek - én is szoktam. Bár amíg nem figyeltem, fel sem tűnt. Ha biztosabbra akarsz menni, akkor javaslom, hogy vezess hőgörbét! Én is vezettem fél évig, tök szabályos volt minden, és az ovu időpontja is jól látszott, de eddig sajnos nem jártunk sikerrel. Pedig minden leletünk rendben. De bizakodom, most próbálok nem számolgatni, hanem ellazulni... Ettől függetlenül a hőgörbe-vezetés nagyon tanulságos volt, az ember jobban megismeri a testét, működését. A ciklus.hu oldalt tudom ajánlani erre a célra, ott megtalálsz minden szükséges információt!

2013. okt. 8. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, nagyon hasznos amit leírtál, hirtelen azt hittem már én kérdezek butaságot, és ilyen csak velem fordult elő.

Mégegyszer köszönöm válaszodat, sok sikert kívánok nektek az eredményes próbálkozáshoz :-)

2013. okt. 8. 21:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen, és köszönöm a jókívánságot! Neked is kétcsíkos tesztet kívánok, de a másik fajtóból! :)
2013. okt. 9. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy legyen :-)
2013. okt. 9. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!