Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti mennyi ideig feküdtetek,...

Ti mennyi ideig feküdtetek, vagy pihentetek lombikprogram után?

Figyelt kérdés

Kedves Lombikos Sorstársaim!

Az a nagy dilemmám, hogy most lesz jövőhéten kedden a 2. embriotranszferem és nem tudom mennyi ideig kellen itthon maradnom, illetve mennyi ideig kell kímélni magam. Az első lombik után két hétig feküdtem, az orvos tanácsára, persze nm jött össze a baba, most új orvosom van és azt mondta elég lesz csak 3-4 napig pihenni, utána mehetek dolgozni, mivel nem megerőltető a munkaköröm. Ti mit csináltatok? Illetve az embriók megtapadását elősegítő tippetek is van? Várom válaszaitokat! Köszönettel: Gyöngy

2013. okt. 4. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Nekem 3 volt, egyikkel sem feküdtem egy napot sem. Irodai munkát végzek, nem megterhelő. Az orvosom azt mondta, hogy normálisan éljem az életem, csak kerüljem a fárasztóbb tevékenységeket, és óránként mászkáljak egy kicsit. Mindig ugyanúgy csináltam, semmi plusz tippet nem alkalmaztam. Kettő nem sikerült, a harmadik igen. Nem tudom, min múlik, de szerintem felesleges 2 hétig ágyban lenni.
2013. okt. 4. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ugyan nem mostanában volt a lombikom,de azt javasolta a dokim,hogy pihenjek,de nem kell mindenképp feküdni.Kis könnyű sétákat tegyek,de semmi megerőltetőt ne csináljak. Ne utazzak sokat,és ne zötykölődjek,mondjuk pl. BKV-val.Ezért is írattam ki magam táppénzre,mert napi 2 órát mentem BKV-val a munkahelyemre,és hát ismerve a budapesti utakat,hát elég rázós.

Úgy tudom,hogy a mostani szemlélet szerint egyre kevésbé utasítják fekvésre a lombikosokat,jó a vérkeringésnek egy kis mozgás,séta.

2013. okt. 4. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az elso 2-3 nap tobbet fekudtem, utana rovid setak, fozrs, stb.

Nem szabad erolkodni, pl.a wc-n sem, nem sxabad guggolni, hajolbi. Oldaladon fekudj tobbnyire, ha fekszel.

Napi 2-3 liter folyadekot igyal meg, es egyel nagyon sok feherjet, en minden nap ettem turot, sajtokat, tejfolt, joghurtot es hust.

Drukk. :)

2013. okt. 6. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja, es szerintem ne dolgozz, az egy stresszor, meg ha nem is megerolteto.

En itthon pihentem, olvastam, sorozatokat neztem, es csak pozitiv dolgokra gondoltam.

Ha megteheted, inkabb maradj otthon.

2013. okt. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!