Down szindróma kockázat?

Figyelt kérdés

A kalkulátor alapján az esély 1:150

Szerintetek nagy a kockázat?

2013. okt. 4. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Internetes kalkulátor? Azok alapján már rég beteg lenne a gyerekem. Majd megvizsgálnak a kórházban és ott megmondják az eredményt. A neten én csak olyanokat láttam ahol beírod az életkorodat és kész...
2013. okt. 4. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, internetes.

2 hét múlva megyek genetikai vizsgálatra, de mindenki riogat és hüledezik, hogy 39 évesen nem félek-e.

Nem féltem, de már félek.

Köszi a gyors választ!

2013. okt. 4. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Két barátnőmnek is rossz volt az eredménye. Egyiknek 1:45, a másiknak 1:76. Magzatvizet vettek mindkettőjüktől, és mindkét baba egészségesen született. :)
2013. okt. 4. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez csak az életkor alapján számolt kockázat. Ezen önmagában nem jelent semmit. Genetikai uh és véreredmények ezen az értéken módosíthatnak.
2013. okt. 5. 07:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem a verteszt alapjan a becsult ertek 1:170.

Voltunk genetikai uh-n, azon a picinel mindent rendben lattak, hala Istennek, igy nem megyunktovabb magzatviz vetelre, mert annak van vetelesi, koraszulesi kockazata.

Ezek a tesztek becslesek, hibaszazalekkal. Nagyon sokan nem is csinaltatnak. Nekem nem tudom, mi alapjan jott ki, mert a megadott ver eredmenyek mind a normal tartomanyon belul esnek. Gondolom a korom, 33 ev, a tulsuly, 90 kilo es a lombik megnyomtak.

Banom kicsit, hogy levetettem, mert volt par siros, ideges napom, de most uh utan bizom es imadkozom, hogy egeszseges a pici.

Azt dontsd el, hogy ha esetleg az is jonne ki, hogy 1:x-hez, mit tennel.

2013. okt. 6. 14:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Bármi is legyen az eredmény (akár 100% is), megtartjuk.

Csak az ember lelkiekben másképp készül a jövőre.

2013. okt. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!