Lombikos stimulálásnál ciklus 7dik napján mennyire elfogadhatóak a még csak 10 mm-es tüszők? Pergoverist kapok eddig 2 naponta, most a doki megemelte az adagot, csütörtökön ujabb uh, remélem, addig nőnek.
Krizsa valóban jó doki, én egyszer voltam nálam konzin, de mondjuk nekem emberileg nagyon nem jött be, nagyon le akart húzni, úgyhogy nem mentünk vissza, másik intézetbe mentünk.
Én 8 lombikon vagyok túl. Nekem mindig elég sejtem van, de nem osztódnak.
Erdekes, mert szinte mindenkinek az a velemenye, hogy KF nagyon emberseges. En mar megjartam tobb dokit es nala kedvesebbet, megertobbet meg en nem lattam. Mindig biztat, es a remenytelen esetekkel is szivvel lelekkel foglalkozik. Lehet, egy nagyon rossz napjat fogtad ki.
Sajnalom, hogy mar te is ilyen regota probalkozol. Ti hova jartok? Mikor mesz legkozelebb?
Kedves utolso valaszolo! Gratulalok neked, talan mindig azok a teherbeesesek a legszebbek amik csodakent erkeznek.
Nem szabad feladni!
Kedves kérdező! Hányadik héten volt az iker vetélésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!