Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikos stimulálásnál ciklus...

Lombikos stimulálásnál ciklus 7dik napján mennyire elfogadhatóak a még csak 10 mm-es tüszők? Pergoverist kapok eddig 2 naponta, most a doki megemelte az adagot, csütörtökön ujabb uh, remélem, addig nőnek.

Figyelt kérdés
2013. szept. 29. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Krizsa valóban jó doki, én egyszer voltam nálam konzin, de mondjuk nekem emberileg nagyon nem jött be, nagyon le akart húzni, úgyhogy nem mentünk vissza, másik intézetbe mentünk.

Én 8 lombikon vagyok túl. Nekem mindig elég sejtem van, de nem osztódnak.

2013. szept. 29. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom lombiknál mekkora tüsző kell nekem inszem volt, amikor a baba sikerült 16 mm-es volt 17. napon, úgy hogy a doki erre is azt mondta elég felejtős, és mégis baba lett :)
2013. szept. 30. 12:27
 13/22 A kérdező kommentje:

Erdekes, mert szinte mindenkinek az a velemenye, hogy KF nagyon emberseges. En mar megjartam tobb dokit es nala kedvesebbet, megertobbet meg en nem lattam. Mindig biztat, es a remenytelen esetekkel is szivvel lelekkel foglalkozik. Lehet, egy nagyon rossz napjat fogtad ki.

Sajnalom, hogy mar te is ilyen regota probalkozol. Ti hova jartok? Mikor mesz legkozelebb?

Kedves utolso valaszolo! Gratulalok neked, talan mindig azok a teherbeesesek a legszebbek amik csodakent erkeznek.

2013. szept. 30. 15:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Èn már nem megyek többször. Kiöregedtem.
2013. szept. 30. 16:47
 15/22 A kérdező kommentje:
Sajnalom, tiszta szivbol, ezek szerint feladtad? Mas lehetosegekkel nem probalkoztatok, pl orokbefogadas, donor? Amugy mar en is kioregedtem de meg nem adom fel!!! 38 eves vagyok, 13 eve szeretnek kisbabat, mar volt 2 mehen kivuli es egy iker vetelesem :-(((((
2013. szept. 30. 17:24
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem szabad feladni!

Kedves kérdező! Hányadik héten volt az iker vetélésed?

2013. szept. 30. 17:39
 17/22 A kérdező kommentje:
A 9dik heten, uresek voltak a petezsakok, szoval meg nagyon az elejen de borzasztoan megviselt.
2013. szept. 30. 17:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Gondolom hogy megviselt! Sajnálom!
2013. szept. 30. 19:37
 19/22 A kérdező kommentje:
Mai uh-on a a 3 db tuszo merere: 17,15 es 12. Vasarnap leszivas, tovabbra is bizom a csodaban!!!
2013. okt. 3. 17:29
 20/22 A kérdező kommentje:
4 petesejtem lett!!!!!!
2013. okt. 7. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!