Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Gravida okozhat hányingert?...

Gravida okozhat hányingert? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 24. 16:42
 1/6 anonim válasza:

Szia!

Én az egész terhességem alatt a Gravidát szedtem, és szerencsére soha nem volt semmi panaszom tőle. Ismerősöm éhgyomorra vette be, ki is jött belőle. Esetleg azt tudom tanácsolni, hogy esténként vedd be! :)

2013. szept. 24. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Érdekes hogy én a terhességem nagy részében ezt szedtem és semmi bajom nem volt tőle, de mikor szoptatás alatt szedtem nagyon rosszul voltam tőle, hánytam és émelyegtem.
2013. szept. 24. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az Elevittől volt hányingerem, akkor is, ha nem éhgyomorra vettem be, hanem mondjuk evés után vagy közben. Gravitától viszont folyton éhes voltam, szinte zabálhatnékom volt tőle, úgyhogy arról is leálltam, végül Femibiont szedtem, attól nem volt semmi bajom.
2013. szept. 24. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
ha éhgyomorra vettem be,de akkor nálam mindegyik hányingert okozott...Am. rá is van írva,h evés közben kell bevenni.
2013. szept. 25. 00:39
 5/6 anonim válasza:
Mivel van benne A vitamin, ezért ez fokozhatja a hányingert, hányást. Van olyan baba-mama vitamin is, amiben nincs, gyógyszertárban tudnak segíteni Neked.
2013. szept. 25. 09:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én kb. 5x próbáltam be venni így is úgy is, mindig 10 percen belül kihánytam, az elevit viszont bevált!
2013. szept. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!