Jó urológust keresek a páromnak Budapesten. Tuod valaki ajánlani?
Bocsi hogy ide írok de hátha itt többen tudnak nekem segíteni :) Babát szeretnék és a páromnak is meg kellene vizsgáltatni a magát de nálunk a kórházba csak havi 1 alakalommal van doki. Lehet magán rendelés is. Ha lehet árakat is kérnék.
Esetleg Dr. Riesz Péter véleménye valakinek?
Nem urológus kell hanem andrológus.
Dr. Kopa Zsolt a legjobb, rendel (TB-re) a SOTE Andrológiai Centrumában, ill. magánban a Körúti Orvosi Centrumban (www.korutiorvosicentrum.hu).
Első vizsgálat (spermaanalízis és konzultáció) 30.000,- Ft, EP-kártyát elfogadnak, de 3-4 hétre előre tudnak csak időpontot adni itt is, nagyon tele vannak.
A honlapon fenn van minden ár, de ahogy írtam is, az első konzultáció (spermaanalízis után) 30.000,-.
Ha nincs gond a párodnál, akkor vele ennyi az összes költségetek.
Mi januárban voltunk dr. Riesz-nél (először mikor megláttam a nevét, azt hittem Reisz és jót nevettem, na mindegy), nagyon normális és empatikus volt. Nem fizettünk nála semmit, a Klinikákra mentünk, véletlenül kaptuk őt, de fizetősön is őt választanám. Bár a napokban sok jót olvastam erről a Kopáról is. Szerintem velük kapcsolatban nem dönthetsz rosszul. Sajnos nekünk is vissza kell majd mennünk valamelyikhez, már két éve bárjuk a babát, dr. Riesz herevisszér-tágulatra műtétet javasolt a páromnak, de gondoltuk még próbálkozunk, hátha nem lesz szükség a műtétre, sajnos úgy tűnik, mégis.
Sok sikert és kitartást kívánok Nektek és Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!