BMC-ben milyen átjárhatósági vizsgálatot csinálnak?
Figyelt kérdés
Most készülök az átjárhatóságira, de nem mondták, hogy melyik fajta lesz?! Tudnátok segíteni? Köszönöm :)2013. szept. 18. 11:03
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Neked ezt csinálták?Fájt?
2013. szept. 18. 11:57
3/4 anonim válasza:
én még nem voltam és remélem nem is lesz rá szükség. Van akinek fáj van akinek nem, nagyon változó. Akinek el van záródva annak általában nagon fáj. Aki nincs annak a katéter felhelyezése a kellemetlen. Sajnos TB alapon csak ezt csinálják és a BMC-ban nem is lehet kérni bóditást, állitólag vannak helyek ahol lehet kérni.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát köszi még egyszer!bíztam benne,hogy csinálnak más fajtát is,de ez van.Remélem hamar túl leszek rajta!
2013. szept. 18. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!