Nettybaba43 kérdése:

Szerintetek lehetek terhes negatív labori vizelet teszttel?

Figyelt kérdés
Nemrég a dokim nagynehezen csináltatott egy labori vizelet tesztet ami negatív lett de én csak ugy érzem magam mibnt aki már legalább 3 hónapos terhes mert a menzeszem se normálismár 3 hónapja illetve a mellem is érzékeny és egyébb más jelek is vannak.
2013. szept. 11. 20:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ultrahangra az istennek nem küldenek is sajnos eddig is a 4 hónap alatt csak a labori vizelet tesztet tudtam kikönyörögni meg most hogy csináljanak vérvételt de ultrahangot nem akarnak csinálni nem tudom mi lesz ebből de a doki azt mondta hogy ha ez se mutat semmit akkor kivizsgálnak.
2013. szept. 16. 18:10
 12/18 Manka68 ***** válasza:

Ne várj tovább, sürgősen keress másik dokit!

Lehetőleg endokrinológust, ha van rá kereted, akkor magánban.

Azok gyorsak és valóban foglalkoznak veled. És nem kell komoly összegekben gondolkodni, ne ijedj meg előre!

2013. szept. 17. 18:20
 13/18 A kérdező kommentje:
néztem idekint magán ultrahangos rendelőt de idekint az drága legalább 40 ezernél kezdődik illetve dokit meg nem tudok váltani mivel a lakókörnezetemhez ide tertozok és máshol nem vizsgálnak meg az előző dokim is leszrat mikor most elköltöztünk itt már most haladok egy kicsit előre de nem nagyon mot lesz a vérvételem és remélem az kiderít valamit. szurkoljatok :)
2013. szept. 17. 19:21
 14/18 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nem ultrahangra van szükséged, hanem vérvételre: egy rendes hormonpanelre, és pajzsmirigy értékekre.

Nem tudom, merre van az az "odakint", de az orvosi ellátás nyilván nem a legjobb. :-(

2013. szept. 18. 04:55
 15/18 A kérdező kommentje:
Londonban vagyok és itt tényleg nem normális az orvosi ellátás mert itt csak a háziorvoson keresztül lehet eljutni akárhova is és ha az leszar akkor akár meg is halhatsz idekint szó szerint. Amugy ma vettek le vért hormon rendszert nézik a pajzsmiriget meg a méj működését meg stb. majd a jövőhét péntek körül tudom meg az eredményt.
2013. szept. 18. 19:23
 16/18 Manka68 ***** válasza:

London... akkor már mindent értek. :-(

Sajnos sok rosszat hallottam már az ottani orvosi ellátásról, a terhesgondozásukról (vagy inkább annak hiányáról) nem is beszélve. Reméljük azért a laborvizsgálatból kiderül majd valami, bár elvileg a hormonlabor ciklusfüggő. Azért így is jó lehet, ha hozzáértő nézi a leletet, és tudja, hányadik ciklusnapon vették le a vért. Remélem, sikerül kideríteni mi a gond nálad!

2013. szept. 19. 04:19
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Remélem én is azt mondták tegnap hogy egy hét mulva meglesz az eredmény ugyhogy majd a jövőhét péntekre kérek időpontot és majd akkor kiderül.
2013. szept. 19. 17:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled azota?? Babas voltal??
2015. márc. 2. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!