PCOS miatt nagy a hasam?
Figyelt kérdés
PCOS-s vagyok fél éve csinálom a 3-as kezelést. Kb. 2 hete nagy a hasam, pedig nem eszek sokat, 160 cm és 50kg vagyok. olyan mintha kismama lennék, de csináltam tesztet szombaton és negativ, augusztus 18án jött meg utoljára. Mitől lehet? Másnak is volt már ilyen?2013. szept. 11. 15:11
1/3 anonim válasza:
NEM VALÓSZINŰ A pcos-tól. Viszont gyakori az étel intolrancia vagy érzékenység. pl laktóz, vagy glutén. Ezek okozhatnak puffadást avgy még a cansdida fertőzés ami inzulin problémánál gyakori.
2/3 anonim válasza:
Én is PCO-s vagyok, és igen, sokszor puffad a hasam nekem is, pedig a súlyom kb állandó.
3/3 anonim válasza:
higgyétek el nem alap feltétele a PCOS-nak, végül mindig kiderül hogy valami oka van. glutén vagy laktóz érzékenység vagy candida, általában ezek szokták okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!