Dr Szűcs Zoltánhoz hosszú a váró lista?
Holnap megyünk a BMC-be és ugye lehet választani dokit.Mi dr Szűcs Zoltánt vagy dr Konc Jánost választanánk. De ha lehet inkább Szűcs. Csak az lenne a kérdésem,hogy ha választok dokit akkor tovább kell várni,mint ha oda kerülök ahova raknak?
Skribához nem szeretnék menni,mert nagyon sok rosszat hallottam róla, Zeke doki se túl szimpi...Vélemények?
Szia!Köszi a választ,nagyon örülök neki,hogy nem kell hónapokat várni még hozzá is!Úgy érzem alaposan utána jártam a dokinak és nagyon szeretném ha ő lenne a dokink :)
De ez ma úgy is kiderül :)
Nekem Zeke volt a dokim (első lombik, sikeres), maximálisan meg vagyok vele elégedve, szakmailag profi, emberileg meg olyan, amilyen. Nem beszélgetni jártam hozzá. :)
Szűcs csinálta a leszívást, mert Zekének szülni kellett menni, és vele sem volt semmi gond, amennyire meg tudtam ítélni ennyi idő alatt. Nem beszél sokat, de ő is haladósnak tűnik. Szóval jó választás ő is.
S valóban, arra készülj, hogy 1-1 UH vagy vérvétel egy délelőtt...de ahogy észrevettem, gyorsan pörgetik a dolgokat, csak pl. a vérvétel eredményét sokszor megvárják, ezért is húzódik az idő.
Sok sikert! :)
Nem teljesen a kérdésedre válaszolok...
Mi is a BMC-be járunk,és pénteken lesz az első inszeminációnk.Mivel egyik orvost sem ismertük,így a recepción beosztottak minket,történetesen Zeke Tanár Úrhoz.A véleményem hasonló azzal amiket itt olvasok,vagyis a modora hagy némi kivetni valót maga után(szintúgy az asszisztense!) Én már csak abban reménykedem,hogy nem véletlenül Tanár Úr,és csak tudja,hogy mit csinál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!