Nem lesz gond ebből?

Figyelt kérdés

Júniusban vettem meg a repülőjegyemet, hogy hazautazzak anyuékhoz 2 hétre, de modt derült ki, hogy terhes vagyok.

A 7. hétem utaznék oda, és a 9. héten vissza.

(Odafelé is 2 járat: az egyik 1 óra, a másik 1,5 óra, és visszafelé is.)

Nem lehet ebből baja a babának? Még akkor is olyan pici lesz, és kap egy rakás sugárzást.

2013. aug. 23. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Én nem szívesen repülnék, de nagyon sokan repülnek és semmi, de semmi baj nem lesz a babának. Orvost kellene megkérdezni, hogy mit javasol. Esetleg tudna adni igazolást, hogy legalább a fém kapukon ne keljen át sétálnod. Én úgy tudom, szabad repülni. Neked kell eldöntened. Kérd ki az orvos véleményét, olvass utána és utána mérlegelj.
2013. aug. 23. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Közben találtam egy oldalt, belinkelem, hátha mást is érdekel:

[link]

2013. aug. 23. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan repülhetsz millió kismama repeked összevissza és semmi gond nincs. Persze ha egyébként van valami gond akkor nem ajánlatos, de ezt ugyis monduja az orvos.
2013. aug. 23. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet repülni. Én is kb. ilyen idősen voltam. A dokit megkérdeztem és azt mondta, semmi problémát nem okoz. A detektoros kaput amúgy minden további nélkül ki lehet kerülni, csak szólni kell a bizt. személyzetnek és akkor motoznak.
2013. aug. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!