Van még esélye a terhességnek?
Figyelt kérdés
Elvileg elsején volt peteérésem. Párommal minden másnap voltunk együtt. Egy hete pecsételő pár csepp barnázás. Ma a teszt negatív lett. Lehet ebből még baba? Nagyon szeretnénk már2013. aug. 16. 08:25
1/9 anonim válasza:
amig nem jön meg addig van esély. Van akienk csak késöbb mutatja ki de elvileg azért már kimutathatná.... 2 nap mulva csinálj ujra tesztet ha nem jön meg addig sem. pre mens tüneteid vannak? hasszurka, mell fájdalom?
2/9 anonim válasza:
Ha a teszt negatív akkor nem sok esélyed maradt..
Mióta próbálkoztok?
3/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek tüneteim... :( Már fél éve próbálkozunk. Pco-m van.
2013. aug. 16. 09:23
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nem sok, mások évekig próbálkoznak. Viszont engem ez a tény nem nyugtat, sőt...Igazságtalan, hogy más azt kérdezi hogyan tudja megakadályozni, hogy terhes legyen, miközben hányan vagyunk, akik babára vágynak.
2013. aug. 16. 10:23
6/9 anonim válasza:
A PCO-d kezelik rendesen (diéta+sport+metformin)?
7/9 A kérdező kommentje:
Nem. Csak Clostilbegytet kaptam. Magamtól diétázok és sportolok.
2013. aug. 16. 22:25
8/9 anonim válasza:
Akkor nem ártana csináltatni egy inzulin és cukorterhelést és annak függvényében dönteni az említett 3-as kezelésről. Lehet, hogy elég a sport és diéta is, de ezt csak eredmények alapján lehet eldönteni. Ha javasolhatom, várd meg mi lesz a closti kúra eredménye, és ha nem segít, keress egy jó endokrinológust (leginkább Pesten egy Mensmetises doki) és nézzetek utána ennek a PCO-nak.
9/9 anonim válasza:
Volt peteérésed? Megnézték? Én most vágyok az első colostys hónap közepén lett egy szêp peteérésem, nagyön reménykedünk benne hogy sikerül! Mi 4 évé várjuk, nekem kezelvé van rendesen! Ha nem volt még terhelésed akkor mindenkêpp kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!