Terhes lehet a barátnőm?!
Szóval a helyzet az, hogy 4 hónapja vagyunk együtt. Rendszeres nemi életet élünk, de a barátnőm szed fogamzás gátlót. A Probléma ott kezdődik, hogy pár hete át kellet állnia egy más fajta gyógyszerre! Késve, bár meg jött a menzesze, de azt mondta, hogy csak picit vérzett, és hogy fáj mostanában hasa, és feszülnek a mellei!
Nem nagyon tudom, hogy akkor most mit tegyek-tegyünk...Vegyünk terhességi tesztet? Vagy azonnal menjünk
dokihoz? Vagy még várjunk és ne parázunk rá?
Csak értelmes válaszokat!!!
Évekig nem szedtem fogamzásgátlót, de most egyéb problémák miatt 2 hónapig szednem kell. Pár csak pár szem van hátra az egészből, de gyakorlatilag az elsőtől már borzasztóan fájtak a melleim, a mai napig nem tudok hason aludni, máshogy meg amúgy sem tudok, szóval alig várom, hogy kialudhassam magam, ha ennek vége :)
Ha nem tudnám, hogy nem lehet természetes úton babánk, biztos azt hittem volna, hogy mégis sikerült. A doki szerint ez normális, kell pár hónap, mire hozzászokik a szervezet - nálam ez szerencsére nem lesz.
1. csináljatok egy tesztet
2. ha nagyon zavarnak a tünetek, menjetek vissza a dokihoz és kérjetek másik tablettát, de szerintem nektek is azt fogja mondani, hogy várjatok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!