Terhes lehet a barátnőm?!

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy 4 hónapja vagyunk együtt. Rendszeres nemi életet élünk, de a barátnőm szed fogamzás gátlót. A Probléma ott kezdődik, hogy pár hete át kellet állnia egy más fajta gyógyszerre! Késve, bár meg jött a menzesze, de azt mondta, hogy csak picit vérzett, és hogy fáj mostanában hasa, és feszülnek a mellei!

Nem nagyon tudom, hogy akkor most mit tegyek-tegyünk...Vegyünk terhességi tesztet? Vagy azonnal menjünk

dokihoz? Vagy még várjunk és ne parázunk rá?

Csak értelmes válaszokat!!!

2013. júl. 22. 22:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Holnap reggel doki, akár magánrendelésre is elmehettek, akkor nem kell sorban állni, kipengetitek a tízezer forintot, diszkrét, gyors ...
2013. júl. 22. 22:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen beszedte a tablettákat, akkor nem terhes. A tüneteket a gyógyszer is okozhatja. Vegyetek egy tesztet, ha pozitív, akkor doki. Ha negatív, akkor várjatok 1-2 hetet, és ha nem múlnak el a tünetek, akkor menjen vissza a dokihoz és kérjen egy harmadik tablettát. Vagy védekezzetek másképp.
2013. júl. 22. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Első körben egy tesztet kellene venni. Az előbb kimutatja a terhességet, mint az orvos...
2013. júl. 22. 23:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem terhes, csináljatok tesztet. Orvos ráér, ha pozitív vagy ha továbbra is rossz a tabletta.
2013. júl. 22. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
En az egyik antibabyvel jartam igy, a letezo osszes terhessegre utalo tunetem megvolt. Szoval igaza van az elozo hozzaszolonak, a gyogyszertol is lehet!
2013. júl. 23. 07:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Kolléganőm tabletta mellett lett terhes... Ennyi
2013. júl. 23. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:

Évekig nem szedtem fogamzásgátlót, de most egyéb problémák miatt 2 hónapig szednem kell. Pár csak pár szem van hátra az egészből, de gyakorlatilag az elsőtől már borzasztóan fájtak a melleim, a mai napig nem tudok hason aludni, máshogy meg amúgy sem tudok, szóval alig várom, hogy kialudhassam magam, ha ennek vége :)

Ha nem tudnám, hogy nem lehet természetes úton babánk, biztos azt hittem volna, hogy mégis sikerült. A doki szerint ez normális, kell pár hónap, mire hozzászokik a szervezet - nálam ez szerencsére nem lesz.

1. csináljatok egy tesztet

2. ha nagyon zavarnak a tünetek, menjetek vissza a dokihoz és kérjetek másik tablettát, de szerintem nektek is azt fogja mondani, hogy várjatok még

2013. júl. 23. 10:37
 8/8 A kérdező kommentje:
WOW!!! Köszönöm mindenkinek a gyors és értelmes válaszokat!!! 1 fokkal nyugodtabb lettem, de azért még mindig bennem van a félsz!
2013. júl. 23. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!