Mi lehet a gond? A kistesóka nem sikerül vércsop. "B rh negatív-Anti-D megkaptam újra és még is elvetélek
A vetélések miatt kivizsgáltak már? Szerintem nem feltétlen a vércsoport miatt veszíted el a babád, lehet hogy teljesen más oka van! Én is B- vagyok, szintén kistesóra gyúrunk, már 10 hónapja próbálkozunk, egyszer talán össze is jött, de korán el is ment. Nálam tuti nem a vércsoport a baj, hisz a férjem is negatív és a kisfiam is az, így nem is kaptam anti-d-t. Nálam valószínű progeszteronhiány van és ez nehezíti az esetleges megtapadást, ebben a ciklusban megyek hormon vérvételekre, hogy kiderüljön mi a probléma.
Mióta próbálkoztok?
Szia köszönöm válaszodat.
Kérdezed hogy az én vetélésemet azaz az okát kivizsgálták-e?Erre értetted a hormonra progira?
Nekünk kisfiúnk 7é.hála egészséges születésekor mi Anti-d szurit kaptunk.Senki nem jött rá hogy ezt az Anti-d szurit ha kell,fontos akkor kell!a második baba próbálkozásához.
januárban inszem történt állítólag nem jutnak fel a spermiumok.70.napon elvetéltem cyst.pete volt eü.laparást végeztek+Anti-d.2hónapot pihentünk 3.ciklusban újra szép endom szép tüsző hihetetlen de magunktól,segítség nélkül próbálkozásunk 23.hónapjában sikerült!51.napon sajnos újra gond lett,sürgő ellen anyag vért kaptam negatív lett az eredmény.Jobb o.kezdődött a görcsölés, derékfájás.Lassan emelkedett a hg szint.Újra eü.kaparás+kaptam anti-d-t felet,hiába negatív lett az ellen anyag.Kérdésed:igen ez lett volna ez a vérvétel újra hormon panel igaz hogy előzményekben a doki említette hogy nem rossz de kevesebb a progi.Ezt milyen gyógyszerrel szurival lehet orvosolni?Lehetséges hogy ez lehet a gond?Ma mondtam a páromnak hogy ha meg jön az első mensi akkor megyek 3.és 21.napi hormon panel vérre.
Sajnálom hogy ti is ennyi ideje próbálkoztok de gondolsz esetleg valamire hogy mi lehet a gond nálatok?
Szia!
Az anti-d-ket minden terhesség után rögtön megkaptad? Mi a fiad vércsoportja? Csak mert ha ő is rh- akkor nem ez a baj.
Nálunk szerintem progihiány van, az első terhességemnél is ez volt, de majd a vérvétel eredményekből kiderül hamarosan.
Szia 3válaszoló.Köszönöm válaszodat.
Röviden:1.gyerek spontán baba 7éves születésekor anti-d.--
2.babát szeretnénk de a próbálkozás előtt is kell anti-d ,mert 7éve kaptam újra kell ismételni,a szervezetem már lehetséges nem emlékszik,nem reagál rá és beindíthatja az ellen anyag termelést.márciusban elvetéltem 10.héten eü.kaparás történt+anti-d.2hónapot pihentünk.3.ciklusban próbálkozhattunk a doki is belegyezett.próbálkozásunk 23.hónapjában magunktól sikerült teherbe esni ez is érdekes januárban inszemináció történt,nem jutottak fel a spermiumok.
Hogy most újra mi lehetett a gond,baj?50.napon újra elvetéltem sajnos lassan emelkedett a hcg.sürgő ellen anyag vért vettek negatív lett az eredmény.Elvetéltem sajnos,újra kaptam anti-d.-t+újra eü.kaparást végeztek.
Neked ismerős a téma,tudsz erről?Pihenünk gyógyulunk testileg.Lelkileg nagyon nehéz mégegyszer nem szeretnénk ezt a fájdalmat átélni.Kérdeztem páromat:te véleményed,Jó ok pihenő hónapok de így hogyan próbálkozzunk újra,bennünk a félelem az aggódás.Mit tegyünk?
A gyerek vércsop.már kerestem nem találok róla adatot.szerinted a szülés zárójelentésben benne van a vércsoportja?Meg keresem,beszélek a védőnővel.
Hogy hogyan tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!