Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mással is előfordult, hogy...

Mással is előfordult, hogy szorongott a terhessége elején?

Figyelt kérdés
Másfél hete megtudtam,hogy terhes vagyok, azóta a napjaim folyamatos szorongással és görcsöléssel telik. Tudom,hogy nem szabad,mert nem tesz jót a babának sem. Nem tudom lekötni a figyelmemet semmivel. Volt már valaki hasonló helyzetben. Mit lehetne ellene tenni?

2013. júl. 14. 10:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen én. Nem tudsz semmit tenni majd el múlik idővel. Ahogy jársz uh-ra és látod hallod a szív verését meg majd ha érzed mozogni. Én is azt várom,hogy mozogjon már,de van még időm. 10+3 hkm
2013. júl. 14. 20:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kimondottan írigykedek rád :D Bár már ezért szoronganék és idegeskednék, h van baba! Sajnos pillanatnyilag pont az ellenkezője miatt "kell" még aggodalmaskodnom, h seh sem akar sikerülni a kis csoda :)

Gratulálok :) a picikédhez!!!!

2013. júl. 15. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

En is nagyon felek es izgulok.

Lombik baba, az elso, meg kis terhes vagyok, de folyton izgulok.

15 nap mulva lesz a kovetkezo uh, hat az egy orokkevalosag!!!!

2013. júl. 15. 19:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt egyetlen nyugodt pillanatom sem, annyira aggódtam, mert éreztem, hogy baj lesz. Lett is sajnos. :(
2013. júl. 16. 21:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én is kicsit szorongok, sokszor nem is tudok aludni, emiatt eléggé ki vagyok már merülve! Szedem a magnéziumot, és mellé kipróbáltam a citromfű teát, ami szerintem sokat segít!

Kitartást, és boldog babavárást!

Gr. s. 8+2 :)

2013. júl. 19. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!