Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Már nem birom? Járt valaki ugy?

Már nem birom? Járt valaki ugy?

Figyelt kérdés
Cisztám volt tavaly,amit el is távolitottak az egyik petevezetékemmel együtt.azt mondták a másik pedig el van tömődve.átjárhatósági nélkül,esett valaki igy teherbe?én már nem birom,csak bőgni tudok napok óta.a környezetembe mindenki épp most terhes,mintha ez egy büntetés lenne rám:( Ráadásul 3napja kellett volna megbetegednem,görcsölök sokat,de semmi:/ Lassan ugy érzem idegösszeomlást kapok:(
2013. júl. 13. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártam így, de miért nem mész el átjárhatóságira? Valakit csak találsz, aki elküld, főleg, ha nem esel spontán teherbe egy ideje.
2013. júl. 13. 16:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is cisztákkal küzdök :( Orvosi beavatkozásra nem került sor viszont nálam! "Csak" gyógyszeres kezelések, sajnos akkora fájdalmaim voltak, h nem bírtam már lábra állni. Elvileg most már semmi baj nincs, minden rendben találtak, a ciszták felszívódtak, eltűntek (bánja a franc mi lett velük :D :) ) De azóta már a 6. hónapja próbálkozunk és sajnos nálam sem kopogtat az a nyavalyás gólya :(

Ne add fel! Légy erős lelkiekben, semmi sincs veszve!!!! :) Vállald be az átjárhatósági vizsgálatod,vagy bármit ami segíthet! Van még megoldás, nem szabad így elcsüggedni :) Sikerülne végre az a picuri ne ilyen szomi anyuci várja :) :)

2013. júl. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!