Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pozitív teszt, tünetek, mégis...

Pozitív teszt, tünetek, mégis erős vérzés?

Figyelt kérdés
Volt egy pozitív tesztem, tünetek megvannak, de ennek ellenére a várt előtt 3 nappal megjött, erősebb mint szokott lenni, máshogy fáj mint szokott és szédülök mellette. ami szintén nem szokott lenni...Szerintetek mi lehet a gond? Össze zavarnak a tünetek, terhes vagyok? nem? Ti mit gondoltok? Volt már valakinek ilyen?

2013. júl. 13. 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem tapadt meg a baba, de azért ha fokozódik a szédülés vagy rosszul vagy, akkor mindenképpen menj orvoshoz, akár ügyeletre is. A nemvárt előtt nem érdemes tesztelni, mert sajnos viszonylag gyakran nem marad meg a terhesség, hanem a menstruációval egy időben távozik. Viszont a méhen kivüli terhesség is opció, úgyhogy mindenképpen orvos, ha a tüneteid fokozódnak.
2013. júl. 13. 09:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző válaszolóval egyetértek. Sajnos már nem vagy terhes. Ha nagyon nem vagy jól, menj el dokihoz, de elvileg (éppen) kitisztul magától.
2013. júl. 13. 10:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Korai vetélés, nem tapadt meg a baba, nekem is ez volt. Tüneteid azért vannak, mert a méhbe még lehet picike "magzat maradvány" és az termelhet HCG-t. Valamint a tüneteket elég könnyű be beszélni magunknak. Dokival akár most akár a vérzés után (inkább most) nézesd meg magad, mert szükség lehet picike műtétre (ahol kitisztítják a méhed) Nincs semmi baj, nagyon sok sok nő, köztük én is így járunk. És aztán teljesen egészséges terhesség jön létre 3-6 hónap múlva. Én is már 22 hetes vagyok a második (első aki meg is maradt) babámmal.
2013. júl. 13. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a méhen kívüli terhesség jelentkezett így.
2013. júl. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!