Meddőségben jártas orvos?
Figyelt kérdés
Székesfehérváron keresek meddőségi szakorvost.Ajánlanátok valakit?Esetleg árat is irjatok légyszi ha tudtok..2013. júl. 5. 13:57
1/5 anonim válasza:
Én nem orvost javasolnék, hanem Meddőségi Szakrendelést. Budapesten a SOTE 1.számú Asszisztált Reprodukciós osztályán nagyon alaposan, profin, és INGYEN kivzsgálnak. 90%-ban meg is találják az okot, ha van. És Budapest azért nem olyan nagy távolság.tapasztaaltból mondom, ne fizetős nőgyógyászhoz menjetek, pénz és idő pocsékolás.
3/5 anonim válasza:
Szia! Én Rubliczky Leventéhez jártam (nőgyógyászat III. emelet). Teljes kivizsgálás, profi, ügyes, inszemet csinált nekem, sajna nem sikerült, és lombikra kellett mennem. Mi Tapolcára járun, de az összes leletemet elfogadták, sőt, ha újabb vérvétel kell, akkor is visszajövök mindig Fehérvárra a meddőségira. Én javasolnám neked őt, tényleg nagyon érti a dolgát, ja és ingyenes!!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!ha arról van szo átjárhatóságit is csinál?
2013. júl. 8. 15:23
5/5 anonim válasza:
Bocs, most vette észre, hogy még kérdeztél. Szerintem csinál átjárhatóságit, és a párodat is teljesen kivizsgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!