Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az IR-nek van valami jele, ha...

Az IR-nek van valami jele, ha ez a problémám? Mert már mindent néztek csak ezt nem, nem jön a baba.

Figyelt kérdés
Hozzáteszem, vékony vagyok a cukrommal sosem volt gond...de lehet hogy meg kéne nézetni ezt is?
2013. jún. 20. 11:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen. Az, hogy vékony vagy, nem jelenti azt, hogy nem lehet IR-ed. Az egy tévhit, hogy ez kizárólag a kövérek betegsége.

Nálam egyébként nem volt jele.

Az, hogy az éhgyomri cukrod normális nem jelent semmit. (nekem is az, mégis továbbléptem már az IR-ből IGT-re) Terheléses cukorvizsgálatot kell végezni (0.,60., 12. percest) és inzulint is nézni hozzá.

2013. jún. 20. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
*120 perces
2013. jún. 20. 11:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszike. :) Igaz, hogy zabálom az édességet.
2013. jún. 20. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is vékony vagyok, 46 kiló, rendes, sőt inkább alacsony cukorral, és mégis IR_es vagyok. Én is zabáltam az édességet, amíg erre fény nem derült.
2013. jún. 20. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:
És azóta hogyan kell étkezned?? Mézet szabad enni? Vagy kaptál gyógyszert??
2013. jún. 20. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem, nem szabad mézet, sőt még banánt se. Cukrot, finomított lisztet sem.

Ezek mind hirtelen emelik meg a cukrot, és nagy inzulint váltanak ki.

Kaptam gyógyszert, tornázom, és diétázom.

Van egy csoport, abba beléptem, ami ezzel foglalkozik, ott csak ilyen lányok vannak. Rengeteg doksi van fent az étkzésről, tudnivalókról, és hozzászólás, vélemény, jótanács, szerintem hasznos. Ha gondolod lépj be és informálódj.

[link]

2013. jún. 20. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok faceebook-on sajnos.

Hát köszi, akkor megnézetem először is.

2013. jún. 20. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem sem volt semmi tünete, csak nem jött a baba. 4 év után jöttek rá :) de akkor már azért, mert az addig nagyon jó cukromat is levitte a sok inzulin
2013. jún. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!