Járt már más is így?
Figyelt kérdés
A férjemmel november közepe óta próbálkozunk.Decemberben teherbe is estem,de még mielőtt eljuthattam volna orvoshoz vérezni kezdtem.Elmentünk orvoshoz,azt mondta volt egy korai vetélésem,de nincs teendő,az szerveztem majd elintézi.Május közepén újra sikerült,volt egy nagyon erős pozi tesztem,mégis miután betöltöttem a 6. hetet,ugyan így jártam.20.-án megyek orvoshoz,hogy kivizsgáltassam magam,csak kíváncsi lennék járt egy így más is,ha igen,mi volt a gond,és volt e rá megoldás.Nagyon rettegek attól,hogy azt mondja az orvos,hogy soha nem lehet majd gyerekem...2013. jún. 13. 05:24
1/3 anonim válasza:
Ohh ne aggódj, mert erre biztosan találnak megoldást. Lehet nincs is baj csak pont mind a kétszer nem stimmelt valami apróság, de ez csak a véletlenek köszönhető. Persze, hogy aggódsz, nekem is volt decemberben egy vetélésem és akkor azt hittem nekem már soha soha nem lesz kisbabám. Hát most 18 hetes vagyok, szóval úgy tűnik még is csak lesz babám. Lehet csak egy kis sárgatest hormonra van szükséged, és már meg is marad a következő apróságod. Nekem is ez volt. Majd nem a második (mostani) apróságom is elment, de még pont időben kiderült, hogy sárgatest hormonra van szükségem és szépen abba maradt a vérzésem ahogy elkezdtem szedni. Ez egy borzalmas időszak tudom, de hidd el, hogy lesz neked is kisbabád, csak picikét többet kell várni rá.
2/3 anonim válasza:
Hát elég hülye orvosod van. Ilyenkor nyilvánvalóan nem tud megtapadni a baba. Már rég kivizsgáltattam volna magam.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem az orvosom volt.Nem rég költöztem ide,és egyet sem ismerek.Ügyeletben voltam nála,mivel pont karácsony első napján történt a dolog.Igazából nem bunkózott,de elég fura figura volt.Most nem hozzá fogok menni,ajánlottak valakit,akihez bekerülni is igen nehéz,mert sokan járnak hozzá.Mázlim volt,én alig 2 héten belül kaptam időpontot,van hogy 3 heteket kell várni hozzá.Remélem nem véletlenül.Köszönöm a biztatást,remélem tényleg csak ennyi lesz az egész.
2013. jún. 13. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!