Szerintetek, ha viszem a dokinak 3 havi görbémet, és látja, hogy nincs peteérés vagy nagyon későn van akkor ad gyógyszert?

Figyelt kérdés
Megint a ciklus 24.napján tartok és még nem volt peteérésem. Endokrinológushoz járok. A nődoki mondta, hogy ha most meg lesz a tsh eredmény menjek vissza hozzá. Úgy tudom, hogy a pajzsmirigy betegek nem szedhetnek Clostylbegitet? 4 hónapja szedem a Letroxot és a hőm alapján is biztosan lejebb ment a Tsh érték. De már nem tudom mikor fog végre a doki valamit csinálni. Nekem mindig is hosszabb volt a ciklusom, de ennyire azért nem. Már nem értem az egészet és nagyon szeretnénk a babát.
2013. jún. 8. 08:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A pcos nem látszi feltétlenül uh-n vannak olyan pcos-ok akiknek nincsenek cisztáik. Teljesn felboírzhatja a női hormonok működését ha már eleve gond van vele.
2013. jún. 9. 01:54
 12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, köszi, hogy sokan írtatok. Elnézést, hogy csak most jöttem de sok dolog közbejött. Szóval ezt itt írták egyszer nekem hogy mivel hormongyógyszer ezért nem adnak pajzsmirigy betegeknek Clostyt. Én tudom és érzem, hogy ez a baj mert mindig járok vissza ellenőrzésre. Még most sem emelkedett a hőm. Már nem is értem mi van velem. Érzem néha hogy szúrkál meg feszül a hasam de mégsem volt még tüszőrepedés mert nem emelkedett a hőm és elterveztem, hogy ebben az évben babás leszek de már szörnyű ez a várakozás vetélés óta. Jövőhét után kiderül végre mennyi a tsh de elvileg már kész a lelet, csak be kell mennem a másolatért mert azt kiadják.
2013. jún. 9. 09:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Olvass utána jobban a PCOSnek kedves utolsó.Amugy a neve policisztás óvárium szindróma azt hiszem a nevébe is benne van hogy cisztás a petefészek ciszta.
2013. jún. 9. 19:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóval:) a cisztának látszódnia kell

A PCO szindrómát jellegzetes ultrahangkép, laborlelet és tipikus testi tünet-együttes alapján diagnosztizáljuk. Az ultrahangképen látható a megvastagodott kérgű petefészek, és az alatta gyöngysor-szerűen elhelyezkedő meg nem repedt és elsorvadt tüszők sora.

2013. jún. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!