Sikerult valakinek teherbeesni endometriotikus cisztaval, mutet nelkul?
Figyelt kérdés
#ciszta #endometriotikus
2013. jún. 5. 16:59
1/5 anonim válasza:
Van egy ismerősöm. Endometriózisa volt. 2szer laporoszkópiázták. 2 v 3 lombikjuk volt, sikertelenül. 38 évesen teherbe esett természetes úton. Van esély, csak hinni kell!!!és nem rágörcsölni!
2/5 A kérdező kommentje:
probalok, nem gorcsolni, nagyon szeretnenk gyereket, de nem szeretnek egyelore mutetet, remelem sikerul teherbe esnem es az orvosom szerint a terhesseg alatt felszivodhat, igy nem kene muteni.
2013. jún. 5. 17:52
3/5 anonim válasza:
Hát én mindenfélével próbálkoztam, hogy elkerüljem a műtétet, de a baba nem jött, az endo nőtt, és egyre jobban fájt. Megműtöttek, nagyon hamar spontán teherbe estem utána, most a második spontán babát várjuk. Én nagyon örülök, hogy nem halogattam tovább.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem az erdekes az egeszben, hogy egyaltalan nincsenek fajdalmaim,a mit a doki is nagy meglepodessel hallgatott, viszont a ciszta ott van, en meg remenykedem, hatha hatha
2013. jún. 6. 09:12
5/5 Eleonóra Nagy válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy endometriózissal azért nem sikerülhet a teherbeesés, mert az olyan hormont termel, ami lelassítja a hímivarsejteket. :( Nekem is az van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!