A méhpempő hogy hat az endometriózis nevű betegségre? Használta már valaki? Erősödtek a fájdalmai tőle?
Igen, volt laporoscópiám 2010-ben, azóta kb 2 évig szünetelt a fájdalom, most megint elkezdődött.
Az a furcsa, hogy nekem cisztáim egyáltalán nem voltak, nekem a hashártyán okozott összenövéseket és a húgyhólyagomon.
Igen, az aloe -ról is jókat hallottam. Az a másik amit kipróbálnék.
Egyébként én is mindent kipróbáltam: cickafark, palástfű, méhpempő, barátcserje...de akkor még nem tudtam az endometriózisról. Jobb lett volna, ha nem szedek ilyeneket.
Nem tudom, hogy mióta próbálkoztok, de érdemes kivizsgáltatni magad (főleg, hogy endód van), ha már régebb óta.
Mit értesz kivizsgáltatás alatt? Elvileg túl vagyunk a párom vizsgálatán,nekem volt vérvétel a mensi 3-5 napján és most voltam petevezető átjárhatóságin. Eddig minden vizsgálat ok. A dokim inszem-re akar küldeni.
Én viszont adnék még egy hónapot magunknak, mert állítólag az átjárhatósági után könnyebb a teherbeesés, ezt gondoltam rásegíteni méhpempővel és páromnak macavibével.
Ezek szerint neked az endo diéta segített végül? Mármint a teherbeesésben és az életminőség javításában is?
Hát elég nehéznek tűnk így elsőre a NO tejtermék, de talán tényleg meg kellene próbálnom.
Igen, a kivizsgálások alatt ezeket értettem és a 21-25. napi vérvételt, hogy van-e peteérésed.
Mi lombikoztunk, sajnos, a férjem eredményei miatt nem is próbálkozhattunk spontán.
A diétáról...ahogy megfigyeltem mindenhol, minden orvos másképp tanácsolja. Mi Németországban élünk, itt műtöttek, itt is lombikoztunk. Az itteni orvosom azt a diétát mondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!