Olyanoktól kérdezem, akiknek egy petefészkük van, hogy mennyiben befolyásolja a termékenységet, hogy csak egy van?
nekem ugyan meg van mind a ketto, de csak egy mukodik rendesen. az orvosom riogattak, hogy ez bizony nehez teherbeeses lesz, de 3 honap megszakitasos "vedekezes" utam az elso vedekezes nelkuli egyuttletbol varandos lettem,most itt szuszog es 1 eves, de uton a kovetkezo, 24 hetes vagyok... na a pici pont ugy jotz ossze, hogy azt hittem az elso veletlen sikerult ilyen gyprsan, szoptatas mellett, fel petefeszekkel csak nem leszek megint varandos... de (most mar ugy erzem) hala az egnek, ujra babat varok!
konkluzio? szerintem erted ezt!:-):-)
Egy jó barátnőmmel történt meg az eset. Terhes lett, de mivel méhen kívüli volt és komplikációk léptek fel, kivették az egyik petefészkét és a petevezeték egy részét. A műtét után kevesebb, mint 3 hónappal terhes lett és a kislány ma már 2 éves. Még szoptatott, mikor másodszor is kopogtatott nála a gólya és a második is már 1 év körül van.
Egyszóval nem nehezített meg semmit.
Nekem csak a baloldali petefészkem van 14 éves korom óta. Elvileg akkor azt mondták, hogy lehet, hogy nem is lehet gyerekem... De szerencsére az élet máshogy gondolta... :o) 3 fiam született azóta (28, 31, 34 évesen szültem Őket) és mindegyikük első próbálkozásra sikerült. :o)))
Szorítok Neked is!!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!