Hsg vizsgálat után nektek késett a menstruációtok? És ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
nekem már 4 napja késik, terhes tuti nem lehetek, mert a doki azt tanácsolta vigyázzunk ebben a hónapban a röntgensugár miatt.. inszeminációra készülünk, és már nagyon várom h megjöjjön hogy mielőbb kezdhessük..2013. máj. 23. 17:07
1/7 anonim válasza:
Nekem nem késett. Igyál palástfű teát.
3/7 anonim válasza:
nekem 3-4 napot késett de csak mert késöbb volt peteérésem.
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, megpróbálom a teát.. remélem segít
2013. máj. 24. 09:38
5/7 anonim válasza:
Nekem sem késett.
Mielőbbi babásodást!
6/7 A kérdező kommentje:
még mindig nem jött meg.. :S se a forró fürdő se a tea nem használt.. szerdán rendel a dokim, ha addig se jön akkor meglátogatom.. :S jah és teszteltem is a biztonság kedvéért de negatív :(
2013. máj. 31. 16:57
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom figyeled-e még a kérdésedet, de érdekelne, hogy azóta mi van veled? Mennyit késett végül a mensid? És kiderült, hogy mi okozta?
Ja és ami a legfontosabb, hogy azóta sikerült a baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!