Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitöl lehet az, hogy hónapokig...

Mitöl lehet az, hogy hónapokig nem volt ovum, csak siman megjött?

Figyelt kérdés
Hónapokig vettem az ovus teszteket,és sose volt pozitiv.Szakitottam a parommal,és most minden a legnagyobb rendben müködik.Hogy lehet ez???

2013. máj. 23. 11:20
 1/8 anonim válasza:
Szia! Engem PCO szindrómával kezelnek, sajnos nálam is az a helyzet, hogy van menzi, de ovuláció nincs mögötte, SŐT peteérésem sincs.
2013. máj. 23. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálam is PCOS volt az oka. De most már várandós vagyok, ezért nincs ovum :))) Sajnálom a párkapcsolati problémád, de az egészségügyi részét érdmes lenne kivizsgáltatnod.
2013. máj. 23. 11:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is vettem annó ovus tesztet, és soha nem mutatott semmit. Ezek után a második próbálkozásra ikrekkel lettem terhes.
2013. máj. 23. 11:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves kettes,nincs már párkapcsolatom,pont azért csodálkozok rajta hogy egyböl minden rendbe jött.
2013. máj. 23. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy stresszes volt a kapcsolat?
2013. máj. 23. 19:49
 6/8 anonim válasza:
Az ovulációs tesztek nagyon gyakran fals eredményt mutatnak. Attól még hogy az LH szint megugrik, egyáltalán nem biztos, hogy van ovuláció. 100%osan csak ultrahang tudja kimutatni, hogy történt-e peteérés.
2013. máj. 24. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétele az ovulációnak a menses. Lehet hogy megérett egy tüsződ, de nem lökődött ki belőle petesejt
2013. júl. 5. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Állítólag vannak pszichés okai, ha az ember nem eseik teherbe. Lehet, hogy nálad így védekezett a szervezet, mert tudat alatt érezte, hogy nem megfelelő apajelölt. De persze ezek mindig találgatások, mert egy csomóan terhesek lesznek úgy, hogy stresszelnek, a párjuk alkoholista és veri őket stb.
2013. júl. 5. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!