Igaz, hogy a kávé csökkenti a teherbeesés esélyét?
Állítólag a koffeinnek van olyan hatása (most nem tudom visszaidézni, hogy mi), ami csökkenti a teherbeesés esélyét.
Nálunk nem jön a baba, ugyanakkor napi 2-3 kávét megiszok. (Nagyon light-os kávé: 1 kávéskanál kávé + 1 bögre tej.)
Elképzelhető, hogy emiatt nem babázódok be?
Itt a link, ezen az oldalon olvastam.
Kiröhögtök, de két hónapja próbálkozunk csak, de olyan ijesztő, hogy megint megjött. Félek, hogy ezután minden hónapban ugyanígy meg fog jönni. Nem tudom elképzelni, hogy a kezemben tartsak egy poz. tesztet...
4-es vagyok
Nekem is eddig minden tesztem negatív. Egyszerűen el sem tudom képzelni, h lehet ez másképp is. Úgy vagyok ezzel a pozitív teszttel, mint a nyertes lottószelvénnyel, hogy hát biztos van olyan, aki csinált már olyat.
Nekem a terhességi teszt az egycsíkos és kész:)
Bizony csökkenti, az egyik nőgyógyász azt mondta, hogy addig ne is menjek amíg kávézom. Egyrészt savasítja a szervezetet, másrészt ha sok koffein van a szervezetben megbénítja a csillókat amik a petesejt útját terelgetik.
Szóval érdemesebb a kávéval óvatosabban bánni és nem én találtam ki.
#6 szívemből szóltál :D
#7, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!