Kíta25 kérdése:
Kinek milyen tapasztalata van a Metfogamma 500 mg-ról?
Figyelt kérdés
Én vérzészavarra szedem,mert rendszertelen,de nem vagyok cukros!Nőgyógyászom javasolta,mert 2 éve probálkozunk a babával sikertelenül.Kb. 2-3-4 havonta van menstruációm,de peteérés nélkül!Ez mellett még PCO-s is vagyok!Erre is kaptam ezt a gyogyszert!Mit gondoltok segíthet ez a gyogyszer?Nektek milyen tapasztalaitok vannak?2012. dec. 4. 18:59
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is pco-s vagyok,és én is arra kaptam.Napi 2-t szedek.Én dokim azt mondta,hogy kb fél év mire elkezd hatni a gyógyszer.Nekem évente kb 2-3 menzim volt,és szintén peteérés nélküli...fél éve szedem,de a 4 hónaptól kezdve,már lett peteérésem,és normális 35 napos menzim. Szóval azóta rendszeres (mind3 hónapba volt) peteérésem is volt.Babáról még nem tudok beszámolni,sajnos még nem jött össze,devalószínű azért nem,tudtam még kiszámolni a pontos pé-met.De most szintén peteérésem van,és éreztem is rendesen :)és együtt is voltunk,szóval reménykedek! :)Amúgy mi is 1 éve és 4 hónapja próbálkozunk. Nagyon sok nőnek segített már a gyógyszer,csak türelmesnek kell lenni.Én sem vagyok cukros,de nem is arra szedjük! Pco-soknak általában inzulinrezisztenciájuk van,és ezen segít.Az IR a cukorbetegség előszobája,amit kezelni kell.Nekem 2-szerese volt az inzulinom,meg magas tesztoszteron,alacsony D vitaminszint,szőrősödés,ciszták..szóval sok minden,és érzem már hogy sokat segített,nem hipózok,nem vagyok rosszul.De azt tudnod kell,hogy 3-as kezelés szükséges. Gyógyszer,cukros diéta és mozgás.Remélem tudtam segíteni. :)Szorítok hogy minden rendben legyen.
2/4 anonim válasza:
Ha mellette mozogsz, diétázol, valószínű beáll a ciklusod, lesz peteérésed és babád is, csak idő kérdése.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Nekem napi 2*fél tablettát kell szednem,de nem érzek még semmit igaz csak 2 hete szedem.Nekem nem volt sok tünetem csak a vérzés kimaradás,ciszták voltak a petefészkeimen.A cukrom az teljesen jo a vérvétel alapján.Remélem segíteni fog nekem is ez a gyógyszer.Sok sikert neked is!:)
2012. dec. 4. 21:05
4/4 anonim válasza:
A cukrom nekem is jó volt,csak az inzulinom nem! Szóval sima cukorterhelés nem elég..csak ha inzulint is néznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!