Pcos-ok! Akik Metformin 500 mg-os tablettát szedtek, nektek mennyi idő múlva tűntek el a ciszták és mikor jött utána a baba?
Elsősorban azoktól kérdezném, akik a ciszta miatt súlyfölösleggel küzdenek, mint én is.
Köszönöm szépen!!
sajnos en nem tudok segiteni, mert en is pont ebben a cipoben jarok, es ugyanezt a gyogyszert szedem, mostmar 2 hete. nekem is van sulyfeleslegem (mondjuk nem olyan latvanyos, mert eleg magas vagyok, es mar sikerult is leadnom belole), sajnos a szules utan maradt rajtam, es nem is nagyon figyeltem oda magamra, es a pco is sajnos a szules utan alkult ki nalam, december ota rendszertelen lett a mensim, de csak majusban derult ki hogy ez az oka. szinte azonnal elkezdtem a dietat, hogy mire megkapom a gyogyszert mar kicsit javuljon az eredmenyem. igy is kozepes foku Ir-em van a doki szerint.
Mult heten szerdan voltam nogyogyasznal (pont a 14. cn-on), hogy mi ujsag a petefeszkekkel, esetleg erik e tuszom. hat, sajnos meg mindig vannak cisztak, latott ugyan egy 13 mm-es tuszot is, de azt mondta, hogy ebbol semmi se lesz ebben a honapban. ehhez kepest szombattol hetfoig nagykonyv szerinti peteeresre utalo nyakom volt, ugyhogy nem tudom, elofordulhat, hogy megis tortent valami, vagy legalabb probalkozott a szervezetem. remelem, hogy lassan nekunk is sikerul, bar en mar belenyugodtam abba, hogy ha decemberben betolti a lanyom a 2 evet, visszamegyek dolgozni, ot meg bolcsibe viszem, megha meg is szakad a szivem, de a gyesbol felkopik az allunk, masodik baba meg sehol, sajnos.
Köszönöm a válaszodat. Nekem az inzulinrezisztenciámmal minden rendben volt, csak a cisztát állapították meg nálam.
Mi még csak az első gyermekkel próbálkozunk, de nagyon nem akar jönni. :( Neked meg szorítok, és remélem hamarosan eljön hozzátok a második baba is! :)
Nekem normálisak az értékek.
Glukóz: 5,3
120 perces glukóz: 5,7
TSH: 1,380
FT3: 5,00
Prolactin: 335,0
Ha van kérdésed nyugodtan kérdezzél még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!